Amenajarea casei

#decorarea casei #obiecte decorative #lumanari parfumate #decorare apartament

5 piese esentiale pentru apartament in februarie

Luna februarie are reputatia ca este o luna plina de nostalgii, in care inca ne luptam sa scapam de frigul, vantul rece si zapada iernii, dar ne rezervam si momente in care visam la caldura placuta din martie, cand soarele isi reintra in drepturi. Iata 8 piese esentiale pentru apartamentul tau pe care trebuie sa le ai in luna februarie.

1 O patura cu dungi colorate

Poate fi o patura mai veche, pe care s-o regasesti cu placere in cufarul bunicii sau una noua, abia achizitionata dintr-un mare magazin. Conditia principala este sa fie tricotata si sa aiba cat mai multa dungi colorate. Va schimba complet atmsofera dintr-o camera si o poti aseza pe pat, peste asternut, pe capanea sau pe un balansoar pozitionat langa fereastra. Iar daca ai copii mici, carora la place sa se joace pe jos, o poti intinde peste covor, temporar.

2 Un cearsaf negru de matase

Te vei simti sublim, mangiata de finetea unor cearsafuri din matase, pe toata durata noptii. Sunt moi, comode, matasoase si foarte placute la tingere, deci somnul va deveni un adevarat rasfat. In plus, cearsaful negru de matase va da un aer senzual intregului dormitor.

3 Un set nou de suporturi pentru pahare si sticla

Paharele tale de bautura lasa mereu semne pe masa de sticla? Te-ai saturat sa le atragi atentia musafirilor de cate ori aseaza prea brusc paharul pe masa? Solutia ideala este un set de suporturi pentru pahare si sticla. Acestea pot fi din carton, ceramica sau pluta, insa alege-le astfel incat sa se potriveasca cu interiorul.

4 O vaza de dimensiune mare

Daca si tu te plangi se spatiu de cate ori primesti flori, poate e momentul sa investesti intr-o vaza mai mare. Alege un model interesant, care poate fi usor confundata cu o opera de arta . Gasesti modele unicat, deosebite si interesante la orice galerie de arta

5 Un set de lumanari colorate si parfumate

Schimba intreaga atmosfera a livingului sau dormitorului intr-una relaxanta si mistica, stingand toate luminile din casa si aprinzand o colectie de lumanari parfumate . Lumina lor difuza si parfumul placut te vor umple de energie pozitiva si relaxare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare