Amenajarea casei

#lavoare pe perete #lavoare

5 motive pentru care lavoarele pe perete sunt excelente pentru o baie mica

Baile mici pot fi destul de greu de amenajat, mai ales daca nu vrei sa faci anumite compromisuri. De aceea, este bine sa cantaresti toate optiunile si sa stabilesti ce ti se potriveste cel mai bine. O baie trebuie sa fie nu doar utila: aspectul este foarte important, astfel incat sa simti ca esti acasa. Daca esti in cautarea unui lavoar ideal pentru o baie mica, sugestia noastra este sa iti indrepti atentia spre lavoare cu montaj pe perete (suspendate). In continuare, iti vom prezenta cinci argumente in favoarea acestora si speram sa te convingem sa le alegi!

1. Nu au nevoie de sisteme complicate de sustinere

Lavoarele care se monteaza pe perete sunt dotate cu sisteme de prindere foarte inteligente, ce nu sunt vizibile din exterior. Astfel, nu trebuie sa te gandesti ca va trebui sa faci anumite compromisuri sau ca lavoarul trebuie montat intr-un anumit fel. Sistemele de fixare sunt extrem de rezistente, asa ca uita de emotii (stim ca poate te gandesti la o posibila desprindere a lavoarului, insa nu este cazul).

2. Nu ocupa extra-spatiu

De obicei, lavoarele montabile pe perete au anumite dimensiuni maxime, astfel incat sa poata fi ancorate in siguranta. Datorita sistemelor inteligente de prindere, spatiul ocupat de lavoar va fi doar cel corespunzator dimensiunilor sale, nimic in plus. Asa ca bucura-te de spatiul ramas liber. Intr-o baie mica, fiecare centimetru de spatiu liber conteaza, asa ca lavoarul suspendat este solutia ideala.

3. Poti plasa orice in jurul lor

In functie de inaltimea la care il plasezi, poti plasa orice sub lavoar sau chiar si in lateralele lui. Spre exemplu, sub lavoar poti pune cosul de rufe (daca nu exista alt loc disponibil) sau produsele de curatare asezate intr-o cutie speciala. In jurul lavoarului, poti plasa un dulap sau un suport de prosoape. Ideea este ca avand un lavoar suspendat, poti profita la maximum de spatiul liber disponibil din jurul sau, spatiu de care ai mare nevoie intr-o baie mica. Lasa-ti imaginatia libera si transforma peretele pe care ai plasat lavoarul intr-un spatiu util si frumos.

4. Confera un aspect deosebit baii

Aspectul este foarte important pentru casa in general si pentru bai in mod special. Nu trebuie sa privesti baia ca pe o camera utila si atat: o poti infrumuseta prin simplul mod de aranjare a obiectelor sanitare. Daca iti doresti o baie minimalista, lavoarul ce se fixeaza pe perete este o alegere ideala, deoarece peretele pe care se fixeaza nu va mai fi incarcat din punct de vedere vizual.

5. Sunt foarte usor de intretinut

Cine nu si-ar dori sa curete baia intr-un timp foarte scurt? Din fericire, datorita tehnologiei, poti dezinfecta si curata obiectele sanitare mult mai repede. Daca ne referim strict la un lavoar suspendat, acesta este mult mai simplu de intretinut, deoarece nu prezinta imbinari cu un picior sau semi-picior (unde s-ar putea aduna murdarie) si nu are alte elemente atasate. In plus, poti ajunge foarte usor in orice colt al acestuia pentru o curatare temeinica.

Speram ca te-am convins sa alegi un lavoar suspendat pentru baia ta!

Sursa foto: https://www.germanquality.ro/kolo-twins-lavoar-50x46-cm.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea