Amenajarea casei

#carti #decorare perete #perete living #galerie vanatoreasca #evantaie

5 moduri prin care poti sa-ti decorezi peretele din living

Ai un perete mare alb in living si vrei sa-i dai viata? Specialistii in decor interior iti recomanda sa-l "imbraci" cu diverse obiecte si astfel sa-i conferi stil si personalitate. Oglinzi, tablouri, postere, fotografii, toate sunt mici proiecte pe care le poti realiza chiar tu, in nu mai mult de o zi. Iata 5 de idei pentru a-ti decora peretele alb si gol si astfel sa devii apreciat pana si de cei mai carcotasi dintre prieteni.


1. Galeria vanatoreasca

O galerie simetrica, formata din mai multe rame colorate in care cerbii si caprioarele sunt vedetele principale. Aranjata deasupra canapelei, aceasta mini galerie va deveni cu siguranta piesa cea mai admirata din livingul tau.

Pentru a o realiza ai nevoie de 12 rame de aceeasi dimensiune, un spray pentru vopsit, foarfeca, ruleta, o imprimanta sa scoti de pe internet siluetele de caprioara/cerb, un ciocan, creion si aracet.


2. Peretele cartilor

Da, transforma peretele tau intr-un spatiu dedicat cartilor. Insa nu vorbim de clasica biblioteca cu rafturi, ci chiar de cartile tale transformate in opera de arta pe perete. Ai nevoie doar de cateva carti cu coperta tare din carton, foarfeca si cateva bucati de arici.

Pune pe jos cartile in forma in care vrei sa le prinzi de perete, ataseaza-le cate o banda din arici sus si una jos. Pe perete pune celelalte benzi de prindere in aceeasi pozitie si continua pana cand obtii forma dorita.


3. Forme din hartie

Aplica tehnica servetelului si transforma peretele intr-o galerie de arta. Din servetele colorate poti decupa orice model, de la baloane, la flori si animale. Pune-le in forma dorita pe panza alba, iar apoi aplica un lac adeziv pentru tehnica servetelului.


4. Lingurite

In caz ca nu stiai, linguritele pot avea si rol decorativ pe peretii tai. Transforma o duzina dintre ele si lipeste-le pe o panza alba pentru a avea cu adevarat o piesa de arta originala. Unde mai pui ca este facuta chiar de mana ta!


5. Evantaie

Aceste piese practice pot ajuta oricand si la infrumusetarea peretilor din locuinta ta. Ce este cu adevarat frumos la evantaiele aplicate pe pereti este ca le poti confectiona chiar tu din pagini din reviste mai vechi. Lipeste-le apoi pe un disc din polistiren si vei obtine astfel un cerc format din evantaie.





Sursa foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea