Amenajarea casei

#perdele #violet #perne #fotolii #amenajare dormitor #perne violet #vaza violet

5 moduri de amenajare a casei folosind culoarea violet

Culorile joaca un rol crucial in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta zilnic stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Incepem cu nuanta violet, care creeaza un aspect elegant si sofisticat, aducand, totodata, o nota de veselie la tine in casa, Maine, te poti inspira de pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in pretioasa nuanta burgundy!

1 O pata de culoare in sufragerie

Culorile neutre, precum griul sau bejul, reprezinta o alegere potrivita pentru amenajarea livingului, insa daca adaugi si o mica pata de culoare violet, camera se va inveseli instantaneu. In acest sens, poti opta pentru fotolii violet aranjate intre cele gri sau tablouri pentru peretii camerei.

2 Perne colorate pentru dormitor

Si in dormitor te poti folosi de culoarea violet pentru a crea un spatiu sofisticat si vesel. Asadar, alege sa folosesti perne colorate pentru a crea o atmosfera placuta si linistitoare. In cazul in care camera este decorata in culori deschise, folosirea pernelor violet este recomandata pentru un decor inedit.


3 Accente de violet in camera de odihna

Un perete al camerei vopsit in violet este tot ceea ce lipseste pentru o atmosfera confortabila in camera de relaxare. Poti opta pentru colorarea violet a peretelui pe care se afla si televizorul. Astfel, contrastul de culori te va ajuta sa te odihnesti si sa te simti confortabil.

4 Look imperial pentru dormitor

Violetul este cunoscuta ca fiind "culoarea imparatilor", intrucat transmite gratie si eleganta. Iti poti amenaja si tu o camera cu influente din castelele medievale, folosind nuante de violet in amenajarea dormitorului.

O vaza cu flori violet, o perna ratacita prin camera, perdele colorate sau tablouri in nuante violet - toate acestea te pot ajuta sa iti amenajezi dormitorul la fel ca imparatii epocii medievale.

5 Violetul este noul roz

Desi fetitele adora culoarea roz, se pare ca violetul vine cu putere din urma si isi face loc in preferintele micutelor domnisoare. Pentru ca cei mici adora camerele colorate, poti folosi mai multe accesorii in nuante violet pentru a amenaja camera. Patul cu baldachin violet sau veiozele colorate pot transforma o camera simpla in camera unei printese.


Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea