Amenajarea casei

#jaluzele #casa stilata #Jaluzele verticale #jaluzele cu imprimeu #jaluzele plisate #jaluzele din aluminiu

5 modele de jaluzele pentru o casa stilata

Intotdeauna ai grija sa cumperi o lenjerie frumoasa pentru pat, sa iti dichisesti canapeaua cu pernute colorate si sa-ti decorezi piesele de mobilier cu lucruri la care tii. Dar cat de multa atentie acorzi ferestrelor din casa, in afara de curatatul geamurilor? In general, pentru decorarea ferestrelor se folosesc perdele, dar exista si alte solutii prin care le poti pune in evidenta. Jaluzele se pot dovedi a fi solutia perfecta pentru o casa stilata, desprinsa parca din reviste.

In prezent, jaluzelele sunt realizate din zeci de tipuri de materiale si sunt disponibile in toate nuantele la care te-ai putea gandi.

1 Jaluzele din aluminiu

Jaluzelele din aluminiu sunt foarte versatile si pot fi folosite atat pentru a acoperi geamurile in casa, cat si pe cele dintr-un birou. Sunt disponibile intr-o gama larga de nuante, pentru a putea fi asortate cu usurinta cu restul decorului din camera, dar cel mai mare succes il are nuanta clasica a aluminiului.




Sursa foto: blindsdelight.com.au



Sursa foto: barrierscreens.com.au

2 Jaluzele plisate

Jaluzelele plisate sunt foarte usor de folosit si, datorita faptului ca sunt realizate din material textil, sunt si foarte usor de intretinut.





3 Jaluzele cu imprimeu

Jaluzelele cu imprimeu aduc un plus de veselie camerelor in care sunt folosite, iar, daca nu gasesti un model anume de imprimeu, il poti comanda. De exemplu, daca ai un covor cu un imprimeu care iti place foarte mult, poti comanda jaluzele cu un imprimeu identic.



Sursa foto:rolanddg.com




Sursa foto: allbright.en.made-in-china.com




Sursa foto:houzz.com

4 Jaluzele romane

Jaluzelele romane sunt o solutie eleganta si stilata pentru acoperirea ferestrelor si infrumusetarea camerelor. In general, jaluzelele romane sunt realizate din materiale opace, care nu permit luminii naturale sa patrunda in interior. Tocmai de aceea, sunt recomandate in special pentru ferestrele pozitionate in bataia directa a soarelui la orele amiezii.



Sursa foto: flatideas.com



Sursa foto: theblindmancompany.com.au

5 Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt folosite in special pentru ferestrele late, dispuse pe cea mai mare parte a peretelui. Rar se folosesc pentru ferestrele obisnuite, insa acest lucru nu inseamna ca nu ai voie sa-ti acoperi chiar si geamurile mici cu ele. Jaluzelele verticale sunt elegante si confera un plus de stil camerei.


Sursa foto: nicolaoublinds.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea