Amenajarea casei

#dressing #amenajare casa #amenajare dressing #modele dressing

5 modele de dressinguri surprinzatoare, inspirate din filme

Intotdeauna ai privit cu invidie dressingurile uimitoare pe care le aveau vedetele, insa niciodata nu ai avut curajul sa iti realizezi unul, deoarece te-ai gandit la cat de costisitor ar fi? Cu costuri minime, visul tau poate deveni acum realitate. Iata cateva modele de dressinguri surprinzatoare, inspirate din filme, pe care le poti realiza cu costuri destul de reduse:

1. Dressingul Jessicai Parker

Cu siguranta iti aduci aminte de uimitorul dressing al lui Sarah Jessica Parker din pelicula "Sex and and the City". Ei bine, acesta a fost tranformat dintr-o baie. Cine are neaparata nevoie de o baie imensa, cand poti folosi acel spatiu pentru a-ti crea un dressing cochet, format din cateva dulapuri si sertare elegante, in care sa iti asezi impresionanta garderoba ca o adevarata diva.

2. Dressingul lui Jennifer Garner

Daca niciodata nu gasesti loc pentru impresionanta ta colectie de pantofi, cel mai indicat dressing pentru pentru tine ar fi cel din pelicula "Suddenly 30". Chiar si Jennifer Garner a ramas uimita de impetuozitatea acestuia, asa ca nu ti-ar strica nici tie un dans de fericire daca ti-ai vedea un astfel de vis implinit.

3. Dressingul lui Hugh Grant

Ei bine, chiar daca nu par prea interesati de moda, si barbatii ar fi incantati sa aiba un dressing spectaculos si sa nu se mai bata cu tine pe micul spatiu din dulap. Asadar, un dressing precum cel al lui Hugh Grant le-ar surade cu siguranta barbatilor pasionati de moda.

4. Dressingul lui Blair Waldorf

Daca esti obsedata de ordine si curatenie, dar si de luminozitate, dressingul perfect pentru tine ar fi cel al actritei Blair Waldorf, din "Gossip Girl". Acesta este foarte bine organizat si foarte spectaculos.

5. Dressingul lui Beth Behrs

Dressingul lui Caroline ( Beth Behrs) din "Broke Girls" este de-a dreptul uimitor. Se intinde pe o suprafata imensa si este prevazut chiar si o canapea, in care poti sa te relaxezi, incercand sa afli care este tinuta perfecta pentru evenimentul la care urmeaza sa participi.

Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare