Amenajarea casei

#decor casa #decor Paste #Iepuras din sosete #ghirlanda in forma de oua

5 mestesuguri de Paste care invelesc orice casa

Vrei sa-ti infrumusetezi casa de Paste intr-un timp foarte scurt si intr-un mod cat mai original? Poti opta pentru obiectele de decor lucrate chiar de tine! De la flori de hartie la bezele in forme de iepuras, toate aceste mestesuguri iti pot inveseli casa intr-un mod in care nici nu ti-ai fi imaginat. Iata 5 idei de mestesuguri de Paste de la Reader's Digest cu care sa te distrezi in aceste zile.

1 Papusi infasurate pe deget

Ai nevoie de cateva baghete de burete sarmos de diferite culori, cateva perechi de ochi de plastic si multa vata. Apoi depinde numai de imaginatia ta ce fel de papusi inventezi. Iepurasi voiosi, pui de gaina, pisoiasi veseli sau pasari.


2 Iepuras de Paste din soseta

Lasa-ti imaginatia sa zboare si creeaza obiecte decorative distractive doar cu ceea ce ai prin casa. Cum suna un iepuras de Paste din sosetele preferate? Ai nevoie de cateva astfel de accesorii viu colorate si putin orez. Umple baza sosetei cu orez si apoi leag-o la capat cu un elastic. Nu uita sa ai o foarfeca la indemana pentru a decupa doua urechi mari pentru iepurele tau.

3 Coroana din bezea in forma de iepuras

O alta idee minunata este sa mestesugaresti o coroana din bezea in forma de iepuras. Este simplu de realizat, tot ce trebuie sa faci este sa infasori o forma de coroana cu panglica. Monteaza apoi iepurasi din bezea, pe care ii vei prinde cu ajutorul unui lipici sau al unor piuneze.


4 Vaza cu flori si iepurasi de bezea

Un aranjament pe cat de spectaculos, pe atat de usor de realizat. Pune un mic borcan intr-o vaza si apoi umple spatiul dintre vaza si borcan cu iepurasi de diferite culori din bezea. La sfarsit, umple vaza cu flori si vei avea o decoratiune apreciata de toti musafirii.


5 Ghirlanda in forma de oua

Foloseste-te de un carton usor de modelat si decupeaza mai multe forme de ou. Ideea este sa le tai la aceeasi dimensiune. Gaureste apoi fiecare ou din carton in partea de sus si leaga-le impreuna cu o ata. Ai obtinut astfel o ghirlanda in forma de oua de Paste pe care sa o colorezi dupa bunul plac. Asaza-o oriunde doresti in casa!



Sursa foto: rd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea