Amenajarea casei

#decor hygge # living hygge #perne #patura #plante #lumanari

5 lucruri pe care sa le ai in casa pentru un living hygge

Exista cateva piese importante care compun un living, precum o canapea potrivita, o masa pentru cafea, si altele asemenea lor. Insa este important de stiut ca un spatiu are nevoie de mai multe accesorii pentru a putea sa fie considerat a fi complet. Iata 5 lucruri fara de care un living nu poate sa fie perfect:

1. Pernele decorative

Pernele sunt accesorii importante si fara de care nu poate sa existe nici o canapea. Astfel ca principalul scop al pernelor este acela legat de confort. Ele pot sa fie puse acolo unde lipseste o pozitie perfecta de petrecut timpul liber sau cand ai nevoie de un rasfat in plus. Ele pot sa fie pufoase sau mai tari, mai ferme in functie de nevoile de moment si de preferintele personale. Un alt aspect legat de importanta lor este cel estetic. Pernele ajuta in decorul interior, fara a face presiune pe un lucru ce nu poate sa fie schimbat. De fapt fetele de perna sau pernele in sine sunt schimbate des, de cate ori este nevoie, fie la sarbatori, fie in functie de starea de moment.

2. Paturi pufoase

O patura poate sa schimbe decorul instantaneu atunci cand este inlocuita. Ea poate sa fie aruncata peste o canapea care nu are culori vii si poate sa aduca fie caldura, fie veselie sau un punct de interes camerei. In timpul iernii se pot folosi paturile mai groase si comode, iar in timpul verii se utilizeaza materialele mai usoare, mai simple, fara puf sau blana.

3. Plante

In orice living este nevoie de ceva care este viu. Plantele sunt varianta perfecta care aduce bucurie si o stare de bine. Plantele pot sa fie scumpe atunci cand sunt in ghiveci, dar sunt si de durata si completeaza frumos orice decor. Daca insa nu doriti sa investiti in plantele mari pentru apartament, puteti sa cumparati si plante stil buchet, care vor fi puse in vaze si vor aduce culoare, parfum si eleganta locului. Aproximativ orice combinatie va arata frumos.

4. Lumanari

Daca iubesti un stil romantic, atunci stii ca lumnarile sunt perfecte pentru a aduce o astfel de senzatie in camera respectiva. Lumanarile pot sa fie parfumate si sa ajute cu atat mai mult intentia de a stabili un loc romantic. Ele pot sa fie puse pe un raft deasupra semineului daca el exista sau chiar pe masuta de cafea. De asemenea accesoriile lor perfecte sunt suporturile care vin intr-o multitudine de culori si forme, care pot completa elegant spatiul din camera.

5. Obiecte personale

In orice living poti sa gasesti anumite obiecte, insa este bine ca in al tau sa fie si un lucru special, la care tii si care te defineste. Poate sa fie o fotografie importanta, un obiect hand-made sau orice poate sa aiba o semnificatie deosebita pentru tine. Astfel ca oamenii care intra la tine in casa vor tine minte acel lucru si te vor identifica in acest mod.

Sursa foto: astrospaceparty.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare