Amenajarea casei

#iarna #casa #casa iarna #amenajare casa

5 lucruri care te ajuta sa creezi o atmosfera de iarna primitoare in casa ta

 

Vrei sa creezi o atmosfera de vis in casa, odata cu debutul sezonului rece? Intampina si tu iarna intr-un ambient surprinzator, pe care il poti crea cu niste obiecte de decor banale in aparenta, insa de un efect incredibil. Iata cateva dintre lucrurile care pot face minuni pentru decorul casei tale in sezonul rece:


1. Pledurile

Simplul fapt ca arunci prin cateva coltisoare din casa pleduri colorate te va ajuta sa transformi rapid atmosfera in caminul tau. Delicatetea si moliciunea lor te vor purta cu gandul la caldura pe care o cauti atat de mult in sezonul rece inca de la intrarea in casa. Asadar, pledurile nu trebui sa iti lipseasca iarna aceasta din casa, daca vrei sa fii in ton cu atmosfera de iarna.


2. Globurile de cristal

Daca ai renuntat de ceva timp la minunatele globuri de cristal, ar fi cazul sa iti reamintesti unde le-ai pus, deoarece iarna aceasta nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Globurile de cristal te ajuta sa intri in atmosfera de iarna, chiar daca afara nu au cazut inca primii fulgi de nea. In cazul in care nu ai unele prin casa, achizitioneaza-ti niste globuri de cristal care sa fie in ton si cu decorul casei tale.

Citeste si: Decoruri de iarna surprinzatoare pentru casa ta


3. Papucii pufosi cu blana

Nu uita sa ii introduci in atmosfera de iarna si pe musafirii tai. Achizitioneaza-ti cateva perechi de botosei cu blanita pufoasa si ofera-i invitatilor tai, ca o surpriza. Cu siguranta acestia vor fi incantati de caldura lor si vor fi dornici zaboveasca mai mult timp alaturi de tine la un ceai fierbinte.


4. Pernele decorative

Un alt mod de a schimba rapid decorul casei tale pentru sezonul rece sunt pernele decorative. Acestea se gasesc intr-o gama variata, insa cele necesare pentru acest tip de decor sunt cele din materiale fine, cu accente metalice de auriu si argintiu, perfecte si pentru decorul Sarbatorilor de iarna.

Citeste si: Cum alegi pernele decorative pentru casa ta


5. Lumanarile

Pentru un decor perfect pentru iarna nu uita nici de faimoasele lumanari. Fie ca sunt asezate pe suprturi sau in vase moderne de sticla, lumanarile sunt indispensabile in anotimpul rece. Daca le mai adaugi si alte elemente decorative, precum huse din materiale neinflamabile, efectul lor va fi unul surprinzator.



Sursa foto: styleathome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea