Amenajarea casei

#casa de vacanta #vacanta

5 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca intr-o casa de vacanta

Fie ca ai doar o cabanuta in care sa te incalzesti dupa schi sau o casa in toata regula la munte, o astfel de locuinta de vacanta trebuie sa aiba cateva elemente care iti vor spori confortul si te vor face sa te simti acasa.


1. Grinzile de lemn

Foloseste lemnul pentru decorarea interiorului, oferind astfel un aer unic casutei tale de la munte. Grinzile de lemn, semineul, podelele sau usile din lemn masiv sunt detalii care vor face diferenta.


2. Semineul

Daca acum consideri ca un semineu este o investitie inutila si ca mai practica ar fi o centrala, te inseli. Mirosul lemnului ars, jocul flacarilor dupa o zi de drumetii sau schi te vor relaxa total. In plus, in locuinta ta din oras rareori iti permiti amenajarea unui semineu adevarat, asa ca profita de casuta de la munte sau de la tara si bucura-te de seri la lumina focului.


3. Masa din living

Indiferent ca mergi in vacanta doar cu persoana iubita sau iti inviti prietenii ori familia, relaxarea ta este sporita de momentele petrecute alaturi de cei dragi. Asa ca profita de spatiu si pune in mjlocul livingului o masa generoasa, in jurul careia sa-ti incapa toti cei pe care vrei sa-i ai alaturi in vacanta.


4. Pat matrimonial

Multi au tendinta de a duce in casuta de vacanta o canapea sau un pat vechi, considerand ca nu se justifica o investitie mai mare pentru un loc unde petrec doar cateva zile sau cel mult saptamani pe an. Nimic mai gresit! Un pat urias, cu o saltea confortabila, asezat langa ferestre largi care sa lase sa intre lumina blanda a diminetilor la munte va face minuni pentru o persoana obisnuita cu stresul de la oras.


5. Spatiul de lucru

Chiar daca ultimul lucru la care vrei sa te gandesti in vacanta este munca, uneori se intampla sa nu poti evita contactul cu jobul. Pentru a nu te stresa suplimentar, incearca sa-ti amenajezi un spatiu de lucru cat mai confortabil. Un birou vintage, un scaun confortabil si un covoras moale vor face minuni. De asemenea, amenajeaza acest spatiu in apropierea unei ferestre mari, pentru a beneficia cat mai mult de lumina naturala, care binedispune.



Sursa foto: rugdots.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea