Amenajarea casei

#decorarea casei #decoratiuni interioare #aranjamente flori #aranjament toamna #decoratiuni hand made

5 idei simple de decorat casa fara sa cheltui bani

Decorarea si amenajarea casei tale nu trebuie sa fie o operatiune dificila, care sa-ti consume tot timpul si o groaza de bani, ci poate fi inclusa in activitatile tale casnice, obisnuite dintr-o zi. Designerii de interior vin cu idei simple, dar de efect, astfel incat sa poata fi puse in practica de oricine.

1 Organizeaza-ti mai bine spatiul cu ajutorul unor tavi

Tavile ne folosesc in general pentru a servi diverse produse alimentare, insa te pot ajuta si sa organizezi mai bine spatiul. Aduna la un loc obiectele mici, pe care le tii insirate, de obicei, peste tot, de tipul chei, telecomanda, maruntis, telefoane mobile etc si pune-le intr-un singur loc, pe o tava. Aceasta poate sta pe masuta de cafea sau undeva la indemana, astfel incat sa se afle in apropierea locului in care petreci cel mai mult timp.

2 Inrameaza desenele copiilor

Aduna desenele copiilor si fotografii vechi de familie, inrameaza-le si agata-le pe perete, la vedere. Vor da un aer aparte si mai multa personalitate camerei. O alternativa este sa cumperi rame universale si sa schimbi deseori desenele sau fotografiile din interior.

3 Scapa de covoare

Daca ai mai multe covoare in aceeasi camera, ramai doar cu unul si inlatura-le pe restul. Gresia, parchetul sau podeaua de lemn vor arata mai frumos si vor creea impresia de mai multa ordine si lumina in camera. Daca ai un covor la care tii mult, i-ai putea schimba pozitia alegand un loc surprinzator cum ar fi balconul sau terasa.

4 Decoreaza cu reviste

Strange toata colectia ta de reviste de moda sau decoratiuni, sorteaza-le frumos si aseaza-le in teancuri organizate langa un perete. Teancurile de carti sau albume pot arata la fel de frumos si pot alcatui chiar si o masuta daca sunt destul de rezistente si stabile.

5 Adu natura in casa ta

Elementele din natura cum sunt florile, plantele, frunzele, pietrele sau bucatile de lemn vor avea mereu un impact deosebit cand sunt aduse in casa. Tine mereu la vedere macar un buchet de flori sau un aranjament de frunze uscate. In magazinele de specialitate se gasesc boluri de diverse forme pe care le poti umple cu frunze uscate, castane , ghinde sau alte elemente de toamna, oferite de natura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea