Amenajarea casei

#idei amenajare dormitor #amenajare dormitor #amenajare camera

5 idei geniale de amenajare a dormitorului, din care sa te inspiri

Vrei sa-ti redecorezi dormitorul si nu stii cum sa imbini utilul cu placutul, in special intr-un spatiu mic? Avem pentru tine cateva idei din care sa te inspiri. Cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. 

 

1. Dormitor cu mobila incastrata in perete

Daca esti fanul mobilierului incastrat in perete, atunci acest tip de amenajare a dormitorului poate fi exact ceea ce ai nevoie. In loc de noptiere poti folosi doua rafturi tip biblioteca, incastrate in perete. Pe langa faptul ca este o metoda inedite de amenajare a unui spartiu mic, ai si suficient spatiu de depozitare pentru diverse obiecte decorative, carti si, de ce nu, cosmetice. 

2. Dormitor minimalist

Dormitoarele minimaliste sunt ideale pentru spatiile foarte mici. Un pat asezat in mijloc, sau la perete, doua aplice tip veioza pentru citit, o masuta foarte mica pe post de noptiera este tot ce ai nevoie de in dormitor. Adauga si cateva plante si ai obtinut dormitorul perfect.

3. Dormitor in stil marinaresc

Daca esti fan al croazierelor sau al vacantelor petrecute pe malul marii, atunci un dormitor in stil marinaresc este exact ceea ce ai nevoie. Un pat cu baldachin, perdele si un perete albastre, si lemnul alb se imbina perfect cu lemnul natural al parchetului, si al noptierei. 

4. Dormitor in stil scandinav

Un dormitor in stil scandinav este aerisit, are putin mobilier, dar este cozy in acelasi timp. Peretii albi dau senzatia de spatiu si luminozitate. Acestia se imbina intr-o armonie perfecta cu elemente naturale precum lemnul si metalul. Plantele completeaza perfect decorul. 

5. Dormitor vintage cu biblioteca 

Iti place stilul vintage si iti place sa citesti? Atunci acest stil de amenajare este perfect pentru tine. Un dormitor in stil vintage cu o biblioteca in loc de noptiera este tot ce-ti poti dori pentru a dormi linistit si pentru a te relaxa cu o carte buna in fiecare seara.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea