Amenajarea casei

#baie #mobilier #dulap #suport #amenajare #etajere

5 idei de top pentru folosirea inteligenta a spatiului din baie

Foloseste inteligent spatiul din baie prin montarea unor rafturi glisante sau transformarea unei usi normale in loc de depozitare. In acest mod, poti specula inteligent spatiul din aceasta incapere, indiferent de marimea sa.

Iata 5 idei de top pentru folosirea isteata a spatiului din baia ta:

1 Suport pentru prosoape pe usa baii

Monteaza pe usa baii doua sau trei suporturi pentru prosoape. Poti utiliza intreaga suprafata a usii, in interiorul baii, pentru a prinde doua sau trei bare pentru prosoape. In acest fel, vei avea mereu prosoape noi, uscate, la indemana.

2 Dulapior deasupra chiuvetei

Monteaza deasupra chiuvetei un dulapior cu o usa pe care, in exterior, sa fie montata o oglinda, iar pe interior sa existe suporturi pentru diverse accesorii de toaleta. Pe langa spatiul disponibil pe rafturile dulapiorului, vei putea folosi si usa ca loc de depozitare.

3 Mobilier compartimentat pentru baie

Daca ai o baie generoasa, in dulapuri poti monta, ca in mobila de bucatarie, rafturi din otel inoxidabil, mobile, pentru a putea utiliza spatiul indiferent cat de adanc este acel dulap. Tot ce ai de facut este sa tragi afara cosul metalic pentru a lua obiectul dorit.



O alta modalitate de a folosi inteligent spatiul din baie o reprezinta sertarele compartimentate, precum cele din bucatarie. Accesoriile marunte precum agrafele de par, lotiunile sau betisoarele de urechi pot fi puse separat, pentru a pastra ordinea.

4 Etajere de baie

Utilizeaza zonele din baie in care apa nu ajunge cu usurinta cum sunt partile de sus ale peretilor pentru a monta etajere. Acestea sunt perfecte pentru a depozita prosoape, borcane sau obiecte de toaleta. Un astfel de loc este, de exemplu, cel de deasupra usii, care nu este afectat de stropii de apa.

5 Mobilier pentru obiectele sanitare din baie

Foloseste spatiul pe verticala printr-un mobilier special conceput pentru a incadra obiectele sanitare din baie. Un dulap cu picioare inalte, de exemplu, incadreaza vasul closetului si asigura spatiu de depozitare deasupra bazinului de apa. Impreuna, mobilierul si vasul de toaleta realizeaza un ansamblu atractiv si coerent, care indeplineste atat o functie estetica, cat si una practica.



Sursa foto: hgtvremodels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare