Amenajarea casei

#amenajare birou acasa #amenajare birou #birou

5 idei de care sa tii cont pentru amenajarea unui birou de acasa

Multi oameni lucreaza de acasa in aceasta perioada sau au decis sa recurga la anumite schimbari in spatiul din locuinte, pentru a se simti cat mai bine la biroul de acasa. In continuare, iti va fi prezentata o lista cu cele mai comune cinci probleme pe care le poti intalni in timpul amenajarii acestuia si idei pentru rezolvarea lor. Rezolva problema dezordinii biroului

 

Este greu sa te astepti la o minte creativa si deschisa daca iti incepi ziua cu gasirea unui spatiu liber pe birou. De aceea, o masa creativa cu sertare poate fi solutia. Poti transfera in a, intr-un mod organizat toate lucrurile si documentele. Actiunea in sine nu numai ca te va ajuta sa sortezi documentele si ideile, dar te va ajuta in prioritizarea sarcinile. Alege un scaun birou confortabil si ergonomic si, de fiecare data cand te vei aseza pe el in fata unei mese curate, ideile creative vor iesi la iveala mult mai usor.

Tine cont ca biroul si zona din jur sa arate impecabil in timpul videoconferintelor

Amenajeaza biroul din spatele  tau. Cel mai simplu mod este acela de a crea o galerie de imagini, fotografii si grafice care se potrivesc. Cel mai important lucru este dimensiunea galeriei, care ar trebui sa se potriveasca perfect in ecranul laptopului. Fundalul pregatit in acest fel va fi o modalitate de a-ti prezenta stilul si imaginea in timpul videoconferintelor.

De asemenea, daca biroul tau este amplasat in asa fel incat in timpul sedintelor video, in cadru sa se observe canapeaua sau o masa cafea, ai grija ca acestea sa arate impecabil, fara haine aruncate, cani sau farfurii ramase din ziua anterioara.

Accesoriile de birou nu arata chiar atat de bine

 Cumpara accesorii care arata ca decoratiunile. Un capsator, foarfece, agrafe de hartie, un suport si sisteme de arhivare a documentelor sunt esentiale pentru fiecare birou. Si toate pot fi cu adevarat interesante, caci accesoriile de birou create de un designer sunt un domeniu din ce in ce mai mult explorat. Pastreaza obiecte mici, cum ar fi agrafele, in cutii decorative. Sorteaza documentele in organizatoare cu model. Si, in plus, tine cont de faptul ca accesoriile aurii sau aramii sunt foarte la moda acum.

Ai grija de sanatatea ta

Din cand in cand, concentreaza-ti privirea pe verdeata. Pune plante pe biroul tau de acasa. Indiferent daca alegi flori intr-o vaza sau plante in ghiveci, vor fi la fel de linistitoare. Cu toate acestea, tine cont ca vazele sau ghivecele sa arate ca niste adevarate mici opere de arta care reflecta tendintele actuale in design.

Nu uita de pasiunile tale

Indiferent daca lucrezi la biroul de la locul de munca sau de acasa, arata lumii interesele tale! Cel mai simplu si cel mai la moda mod de a face acest lucru sunt cartile din diverse domenii, precum arhitectura, arta, moda sau de bucatarie. Adauga-le suporturi de carti cu forme fanteziste si raftul tau va deveni o adevarata oaza de inspiratie.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea