Amenajarea casei

#vopsea #decoratiuni #mobila #amenajarea casei #decorul casei #decor modern #decor galben #stil decor

5 idei de amenajare cu sofisticata nuanta galben

Culorile joaca un rol crucial in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu elegant si in acelasi timp calduros si confortabil, poti opta pentru minunata si sofisticata culoare galben.

Living insorit

Elegant si confortabil, livingul pare mai stralucitor, odata ce este amenajat folosind culoarea galben. Tapetul de pe pereti si draperiile pot fi alese folosind acelasi stil, de exemplu imprimeuri cu floarea-soarelui. Acest decor confera spatiului o nota vesela si transmite o stare de bine.


Veselie in dormitor

Pentru un dormitor relaxant, care sa iti ofere posibilitatea sa te odihnesti corespunzator, poti opta pentru colorarea peretilor in nuante de galben. Accesorii simple, precum perne sau draperii inflorate, contribuie la crearea unui spatiu sofisticat, dar odihnitor.

Pentru ca incaperea sa nu fie prea incarcata de galben, este indicat sa folosesti si o alta nuanta la fel de deschisa. Bej, crem sau nonculoarea alb sunt indicate pentru o imbinare a culorilor inedita.


Bucatarie pretioasa

Spatiul in care petreci mare parte a timpului gatind pentru familia ta poate fi unul elegant, folosind sofisticata nuanta galben. Mobilierul galben-lucios la care se adauga elemente din fier forjat, fac din bucataria ta un spatiu luminos si aerisit, in care vei gati cu drag.


Dormitor modern pentru copii

Pentru copilul tau poti amenaja un dormitor cool, spatios si modern, folosind nuante de galben. Mobilierul galben se potriveste de minune cu parchetul deschis peste care sa pui un covor negru. Lumina soarelui se reflecta frumos pe suprafata mobilierului si da senzatia de libertate si prospetime.


Baie aerisita

Culoarea galben poate fi folosita si pentru amenajarea baii. O combinatie reusita este cea dintre galben si alb. In acest sens, poti colora peretii in nuante de galben, iar obiectele sanitare pot fi albe. Astfel, vei crea un spatiu relaxant si placut.

Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in pasionala nuanta de rosu!

Foto: //fancycribs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea