Amenajarea casei

#design bucatarie #bucatarie moderna #amenajare bucatarie #bucatarie

5 idei de amenajare a unei bucatarii moderne pe care le vei adora

De la dulapuri elegante la scheme de culori sofisticate, bucatariile moderne imbina designul modern cu o estetica minimalista pentru a crea un aspect distinctiv si in pas cu tendintele. Alege dulapuri plate, accesorii elegante, accente de lemn sau de piatra si placi de faianta elegante. In final, toate aceste elemente te vor ajuta sa creezi un spatiu unic de gatit.

Pentru inspiratie, iata cinci idei de amenajare a unei bucatarii moderne, pe care sigur le vei adora!

1. Bucatarie moderna cu dulapuri din lemn inchis

Un model de bucatarie moderna si superba este cel in care folosesti in amenajare dulapuri din lemn inchis, realizate dintr-un material si o nuanta care seamana foarte bine cu mobilierul din living. De asemenea, pentru un plus estetic poti adauga elemente de iluminat deosebite, care in mod normal nu s-ar gasi intr-o bucatarie.

2. Spectacol de culori si modele intr-o bucatarie moderna

Cele mai multe persoane aleg pentru bucatarie culori neutre si clasice precum alb, gri sau crem. Si chiar si aceste nuante pot face ca aceasta incapere sa fie una deosebita, dar daca iti doresti ceva inedit nu este cazul sa renunti. Pentru o abordare mai indrazneata, alege dulapuri colorate si un tapet cu un model unic. Aceste doua caracteristici vor oferi bucatariei tale nu numai un design modern, ci si o atmosfera jucausa.

3. Bucatarie moderna in nuante de alb si albastru

Iubesti marea si ai vrea sa te simti in fiecare zi, indiferent de anotimp, ca si cum ai pluti pe un ocean? Atunci, urmatoarea recomandare de amenajare a bucatariei va fi exact ceea ce ai nevoie. Alege o gresie intr-un mod indraznet si combina nuantele de alb si albastru inchis pentru mobilier, pereti si tavan. Iti garantam ca acest decor va fi fix pe placul tau!

4. O insula pe mijloc, ideala pentru bucatarie ta moderna

Mesele clasice par sa piarda destul de mult teren in ceea ce priveste amenajarea unei bucatarii. Iar pentru un design modern, instalarea unei insule pe mijlocul bucatariei reprezinta alegerea ideala.

Monteaza dulapuri elegante si o insula de bucatarie dintr-un material lucios. In plus, o faianta in nuante de gri sau in model de marmura si dulapurile fabricate din lemn inchis la culoare vor scoate in evidenta albul imaculat al insulei de bucatarie.

Desigur, in ceea ce priveste montarea unei insule pe mijloc trebuie sa tii cont si de dimensiunea bucatariei tale. Aceasta incapere trebuie sa fie una destul de mare pentru ca intregul spatiu sa nu para sufocant si sa iti ramana loc destul pentru a iti desfasura activitatile.

5. Bucataria moderna si peretele accent

In cazul in care iti doresti un decor minimalist si in culori neutre, nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei reusi sa obtii acel aer modern al bucatariei. O idee placuta de amenajare este aceea de a alege un perete accent al incaperii, pe care sa il realizezi intr-o nuanta indrazneata. Fie ca alegi o vopsea puternica, precum un rosu aprins, negru, galben sau verde, fie ca alegi sa pui faianta cu un model inedit din podea si pana in tavan, vei reusi sa obtii un decor care sa atraga privirile!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului