Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #valentines day # decoratiuni homemade #decoratiuni Valentine's Day

5 decoratiuni pentru Valentine's Day usor de realizat acasa

Pregateste-te ca anul acesta de Valentine's Day sa iti surprinzi jumatatea cu un cadou special realizat chiar de tine, cu ajutorul caruia vei putea sa ii transmiti tot ceea ce simti. Iata cinci decoratiuni pentru Valentine's Day usor de realizat acasa:

Glob "Tu esti intreaga mea lume"

Decoratiunea in forma unui glob pamantesc cu mesaj personalizat este perfecta pentru a o aseza pe noptiera si a-i face astfel o surpriza partenerului tau, atunci cand ajunge acasa. Ai nevoie de litere si inimioare cu adeziv si un glob pamantesc. Dezlipeste literele si scrie mesajul special pentru persoana iubita. Lipeste in jurul mesajului si cateva inimioare rosii, pentru a da o nota de romantism acestui cadou inedit.

Decoratiune inimioara din crengi de copac

O inimioara pentru perete realizata din crengi de copac este o piesa statement in orice casa. Pentru a realiza aceasta decoratiune pentru Valentine's Day ai nevoie de: o bucata de carton, 20-25 de crengi de copac, un cleste, o culoare in 4 nuante diferite, fir de naylon, o creanga de copac ceva mai lunga. Deseneaza pe carton o inima pentru model, asaza crengile in interiorul inimii desenate, vopseste crengile cu efect ombre, prinde fiecare creanga cu fir de naylon si leag-o de creanga mare care va fi suportul decoratiunii. Ajusteaza spatiul dintre crengi daca este necesar.

Ghirlanda de inimioare colorate

Scrie cuvinte si mesaje care sunt importante pentru voi doi si relatia voastra pe inimioare colorate prinse in forma unei ghirlande. Pentru a face aceasta ghirlanda speciala pentru Valentine's Day, ai nevoie de: hartie colorata, stampile cu litere si o sfoara rosie sau in orice alta culoare preferi. Decupeaza inimioarele din hartie colorata, pune pe fiecare dintre ele mesajele la care te-ai gandit, apoi perforeaza-le si insira-le pe bucata de sfoara, pentru a forma ghirlanda.

Semn de dragoste

O decoratiune speciala pentru Valentine's Day care celebreaza iubirea in toate formele si culorile sale. Pentru a realiza aceste frumos obiect de decor ai nevoie de o bucata rotunda de lemn, banda adeziva pentru vopsit, doua culori (alb/roz), spray cu vopsea aurie, sablon pentru cuvantul “love”. Vopseste bucata de lemn cu alb si lasa-o sa se usuce. Lipeste apoi banda adeziva pentru a forma dungile. Aplica vopseaua roz si indeparteaza banda adeziva. Lasa totul sa se usuce foarte bine. Pune sablonul pe bucata de lemn vopsita si pulverizeaza spray auriu peste acesta, pentru a scrie cuvantul “love” pe obiectul de decor pregatit pentru a sarbatori dragostea.

Arta cu sageti

O decoratiune perfecta pentru Valentine's Day simplu de realizat este aceasta mica opera de arta. Pentru a realiza decoratiunea ai nevoie de print cu modelul pe care doresti sa il pictezi, o bucata de lemn de ¼ inch – 3.5 in latime x 4 ft lungime si o bucata de lemn de ¼ - 2 in latime x 2 ft lungime, glasspaper, vopsea pentru lemn, manusi, adeziv, stilou cu vopsea alba, lac pentru finisat. Bucatile late de lemn se lipsesc unele de altele, iar cele inguste se prind pe spate, orizontal, pentru a forma suportul. Inainte de a prinde bucatile de lemn, acestea se vopsesc si se lasa sa se usuce. Pune pe suprafata de lemn foia cu designul imprimat si cu varful unui pix urmeaza formele de pe foaie, in timp ce apesi suficient de tare, incat sa ramana formele pe lemn. Umple formele design-ului cu stiloul cu vopsea alba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare