Amenajarea casei

#decoratiuni #cuier #sapun #extravaganta #masa de cafea

5 decoratiuni pentru casa iesite din comun

Locuintele banale nu mai sunt de multa vreme in tendinte, iar apetitul designerilor pentru neobisnuit creste simtitor de la un an la altul. Mai nou, specialistii in decoratiuni transforma obiectele uzuale din casa in adevarate opere de arta, chiar daca sunt iesite din comun, extravagante si "digerabile" pentru un segment de public restrans.

Daca tendintele in decoratiuni interioare pentru anul 2013 promoveaza intens unicitatea si avangardismul, atunci ai putea da o sansa uneia dintre propunerile designerilor de mai jos. Fara doar si poate, oricine iti trece pragul ramane cu ceva interesant de povestit cunostintelor, dupa ce iti admira astfel de achizitii.

1 Masuta de cafea trimmer

Ce-ai zice de o masuta de cafea din sticla, care sa aiba si functie de trimmer (masina de taiat hartia)? Designerul Andrew Liszewski s-a gandit ca oamenii moderni ar putea fi mai tentati sa recicleze cu o astfel de piesa de mobilier acasa. Dotata cu o manivela chic, masuta transforma instant ziarele si revistele in elemente de decor inedite. O gasesti pe voosfurniture.com, la pretul de 1.950 de dolari.

2 Cuiere "taioase"

Niciodata nu ai destule cuiere pentru prosoape si haine, nu? Daca vrei sa iti decorezi holul sau bucataria memorabil, poti opta pentru cuiere in forma de pumnal, care par infipte in perete. Poti fi comandate pe supermarkethq.com si costa 25 de dolari bucata.

3 Suportul-lant pentru sticlele de vin

Denumit sugestiv "Chain Wine Bottle Holder", suportul pentru sticle de vin foloseste principiul echilibrului obiectelor pentru a crea o iluzie optica de "plutire" a recipientului. Priveste imaginea si gandeste-te ca sticla se afla in aer, iar lantul din jurul gurii sale este de fapt rigid. Obiectul inedit costa 28 de dolari si poate fi comandat de pe perpetualkid.com.

4 Recipiente amuzante

Designerul Jonathan Adler se tine de sotii. Ultimele sale creatii sunt recipiente cu mesaje amuzante, precum un borcan imens pe care scrie numele unui antidepresiv puternic. Pune-l pe un raft in baie, la vedere, si vei observa surprinderea celor care vor constata ca iei Prozac cu pumnul. Produsul este disponibil pe jonathanadler.com, la pretul de 88 de dolari.

5 Sapunul in forma de creier

Iata un produs de igiena pe care nu il gasesti in orice casa! Sapunul cu aroma de capsune si sculptat ca cel mai reprezentativ organ al lui Einstein - creierul! Il gasesti pe thinkgeek.com, la 5,99 dolari.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare