Amenajarea casei

# design negru #case vopsite in negru #case negre #negru #vopsire casa #idei de design # design casa

5 case vopsite in negru care-ti vor schimba radical parerea despre aceasta culoare

Atunci cand cauti cea mai buna nuanta pentru a iti vopsi exteriorul casei, este putin probabil sa iei in considerare negrul. Aceasta nuanta este aleasa mai degraba pentru a puncta anumite accente, insa nu foarte multa lume o alege pentru a vopsi intreaga casa.

Insa, negrul reprezinta o nuanta uimitoare pentru exteriorul unei case, mai ales daca prin construirea si decorarea acesteia te indrepti catre stilurile moderne si contemporane. Iata asadar cinci tipuri de case vopsite in negru care iti vor schimba radical parerea despre aceasta nuanta!

1. Casa ca o extensie

In cazul in care in curte ai deja ridicata structura unei case si doresti prelungirea acesteia cu o noua constructie, este indicat sa le unesti cat mai bine si din punct de vedere vizual. Nu este cazul sa vopsesti constructia deja existenta, ci poti aplica noii case un finisaj de panouri din tabla ondulata neagra. Aceste panouri se vor potrivi acelor linii de pe acoperisul casei principale si vei crea un sentiment natural de imbinare si apartenenta.

2. Casa in acord cu peisajul

O casa cu un exterior preponderent negru poate fi integrata in aproape orice tip de peisaj. In cazul in care curtea ta este una extinsa si cu mult spatiu verde, nuanta inchisa a casei va crea un aer distinctiv si va face ca locuinta sa devina o structura complementara a peisajului.

De asemenea, si zonele impadurite reprezinta locatii excelente pentru o casa vopsita in negru. In acest caz, constructia se va integra perfect cu peisajul si de la distanta casa va parea chiar ca se amesteca cu decorul intunecat.

3. Casa urbana cu un aer misterios

O fatada neagra te poate ajuta sa creezi o urma de mister asupra casei, cu atat mai mult daca intreaga structura este compusa din doua constructii diferite pe care vrei sa le imbini. In plus, poti folosi sticla pentru mici spatii usor vizibile, astfel incat sa creezi o senzatie de aerisire, dar si sa te axezi pe un design modern al constructiei efective.

In acest mod, mixand toate aceste elemente, vei putea obtine un exterior dramatic, elegant si modern.

4. Casa in stil minimalist

O casa in stil minimalist poate reprezenta o buna investitie, mai ales ca pentru intreaga constructie si amenajare nu este nevoie sa cheltuiesti o suma prea mare de bani. Iar aceasta poate fi si extrem de placuta din punct de vedere estetic, mai ales daca vei alege pentru exterior o vopsea intr-o nuanta de negru mat.

Stilul minimalist si contemporan al casei il poti imbina intr-un mod armonios cu un acoperis creat intr-o nota traditionala, usor inclinat. Si pentru a scoate in evidenta negrul fatadei, un cadru alb al geamurilor va oferi contrastul dorit.

5. Casa moderna cu fatada neagra

O casa cu feresteri mari de sticla nu doar ca arata foarte bine estetic, dar iti va permite si sa te bucuri de peisajul inconjurator si de lumina naturala a soarelui. In plus, poti completa intregul design al ferestrelor folosind pentru fatada casei zinc patinat de culoare neagra. In acest mod vei obtine garantat o casa care se va distinge cu usurinta de restul constructiilor din apropiere.

Surse foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului