Amenajarea casei

#cada baie #bagno #baterii baie #cada de baie #obiecte sanitare

5 beneficii ale unei bai relaxante in cada

Stim fiecare dintre noi cat de importanta este, pentru starea noastra de bine, o baie relaxanta dupa o zi intensa de munca. Cada plina cu apa si spuma iti ofera ragazul sa te eliberezi de stres si sa-ti pui ordine in ganduri.
 

Traim intr-un secol al vitezei. Timpul curge parca in defavoarea noastra si nu mai avem deloc vreme sa ne ocupam de noi insine. Sau nu stim sa ne facem timp pentru a ne recapata vigoarea si bunadispozitie. Antidotul cel mai eficient pentru stresul si tensiunea de peste zi este reprezentat tocmai de o baie calda.

Iata cateva dintre beneficiile unei bai in cada:

Elibereaza tensiunea psihica

 

Profita de efectul benefic al imbaierii prelungite in cada de baie plina. Un studiu derulat in Osaka, Japonia a descoperit o diminuare a nivelul hormonilor cortizol si cromogranina, indicatori ai stresului din organism, in cazul persoanelor care s-au bucurat de o baie calda timp de 60 de minute.

Elimina toxinele

Apa din cada de baie nu trebuie sa fie foarte fierbinte, insa trebuie sa fie suficient de calda incat sa te ajute sa transpiri pentru a elimina toxinele din organism. In felul acesta, sistemul imunitar se intareste si face fata mai bine provocarilor anotimpului rece. In plus, detoxifierea contribuie si la imbunatatirea starii generale de sanatate.

Ajuta la hidratarea pielii

O piele bine hidratata va arata mult mai frumos si te va face sa pari mai tanara. Daca adaugi in apa din cada de baie si sare de mare sau uleiuri precum cel de cocos sau de masline, menite sa curete pielea de stratul de celule moarte, vei avea o piele stralucitoare si catifelata.

Previne racelile

 

O baie fierbinte stimuleaza circulatia sangvina si te ajuta sa lupti impotriva infectiilor si a racelilor de sezon. In plus, apa fierbinte indeparteaza senzatia de frig , iar aburul desfunda sinusurile.

Iti poti face SPA la tine acasa

 

Pentru ca baia sa fie relaxanta ai nevoie de o cada potrivita, in care sa te poti bucura de confort si relaxare. Umple cada cu apa calda si toarna 15 picaturi dintr-un ulei esential. Poti alege intre mandarin, levantica, busuioc, vetiver, grapefruit, ulei din brad, pin, eucalipt, cimbru sau lemn de cedru.

Tinand cont de toate acestea vei intelege cat de important este sa ai o cada de baie. Descopera oferta de cazi de baie de la bagno.ro: din acril sau otel emailat, rectangulare, semirotunde sau asimetrice, incastrabile sau de mijloc. Orice tip de cada iti doresti vei gasi in magazinul online bagno.ro, iar preturile sunt reduse acum cu pana la 30%.

Pe bagno.ro vei gasi si baterii de baie, sisteme de dus, accesorii, dar si mobilier de baie, practic orice ai nevoie pentru a transforma baia casei tale intr-o oaza de relaxare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea