Amenajarea casei

#decor baie #decor casa #design baie #mobila baie #amenajare casa #mobilier

5 bai superbe, care te vor inspira

Atunci cand te apuci de renovat, baia este poate ultimul loc la care te gandesti din punct de vedere al designului. Functionalitatea nu trebuie insa sa substituie aspectul, mai ales ca baia poate fi un adevarat sanctuar, unde te relaxezi dupa o zi grea. Iata cinci bai de designer care te vor inspira, de la site-ul House Beautiful: 

1. Baia rustica

Acest concept nu se invecheste niciodata, o demonstreaza aceasta baie din Massachusetts, semnata de Andrew si Yvonne Pojani. Podeaua imita o alee pietruita, peretii sunt "tapetati" cu lemn si mobilierul cu accente industriale completeaza fericit decorul.

2. Baia super luxoasa

O astfel de baie este potrivita intr-o casa care aloca un spatiu generos, insa elemente din aceasta pot fi imprumutate si in amenajari mai reduse ca suprafata. Designul este semnat de Julia Buckingham, din Chicago (SUA). 

3. Baie cu accente de culoare

Este adevarat, albul se potriveste perfect baii, insa accentele de culoare ii dau un aer aparte. Incearca o nuanta puternic contrastanta, cum este orange-ul.

4. Baia moderna 

... dar cu accente boeme este potrivita intr-o locuinta ai carei locatari sunt tineri si le plac calatoriile, aventura. Design semnat Karen Vidal are inspiratie spaniola si indiana.

5. Baia cu vedere si... semineu

Daca spatiul si bugetul iti permite, o astfel de baie va uimi cu siguranta si te va face sa te simti ca o regina. 

Fotorafii: Housebeautiful.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare