Amenajarea casei

#pantofi #suporturi utile pentru amenajarea pantofilor #dulap pantofi #suport pantofi

4 tipuri de suporturi utile pentru depozitarea pantofilor

Ti s-a intamplat sa cauti o pereche de pantofi si sa nu o gasesti fiindca nu mai stiai unde ai pus-o? Depozitarea pantofilor in casa devine o problema reala atunci cand spatiul este mic, iar numarul perechilor de pantofi - mult prea mare. Pentru a preintampina asemenea probleme, este indicat sa iti construiesti propriile suporturi pentru depozitarea pantofilor, in functie de numarul lor si de spatiul disponibil din casa. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa-ti organizezi mai bine incaltamintea!

1 Suport pentru pantofi atasabil

O solutie pentru a avea pantofii bine organizati este sa folosesti suporturi atasabile. Cele confectionate din fier forjat pot fi prinse pe usa dulapului sau printr-un sistem pe sina, de partea interioara a patului. Astfel, toate perechile tale de pantofi vor fi asezate in acelasi loc.

2 Suport de pantofi etajat

Un alt mod de a economisi spatiul este sa folosesti un sistem de aranjare a pantofilor pe verticala. Asadar, confectioneaza un sistem de pantofi etajat, care sa iti permita sa aranjezi incaltamintea fara sa ocupi spatiu pretios. Poti alege sa asezi acest suport de incaltari in interiorul dulapului, daca ai loc, sau sa il amplasezi in holul de la intrarea in casa.

3 Dulap special pentru pantofi

Daca numarul perechilor de pantofi nu este chiar atat de mare, poti opta pentru un dulap special pentru pantofi. Astfel, poti aseza incaltamintea pe rafturile dulapului in functie de genul acesteia sau de frecventa cu care o folosesti.

4 Suport cu carlige pentru pantofi

O alta idee care te-ar putea ajuta sa iti ordonezi pantofii este folosirea unor carlige pentru prinderea incaltamintei. Aceste carlige pot fi aplicate in dressing sau pe partea de jos a peretelui din holul de la intrarea. Este un sistem care nu ocupa foarte mult spatiu si este destul de util. Astfel, pantofii tai nu vor mai fi imprastiati prin toata casa, iar tu ii vei gasi la locul lor de fiecare data cand ai nevoie.



Sursa foto: interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea