Amenajarea casei

#autocolante #autocolante copii #autocolante animale #autocolante roboti #autocolante natura

4 tipuri de autocolante potrivite pentru camera copilului

Copiii petrec foarte mult timp in camera lor, mai ales atunci cand sunt mici si nu stiu inca sa mearga. Prin urmare, este important ca atmosfera din incapere sa fie una placuta, care sa-i linisteasca pe copii si sa le transmita energie pozitiva. Iata cateva modele de autocolante pe care le poti folosi pentru a decora camera prichindelului intr-un mod inedit.

1 Autocolant, simbol al naturii

Elementele care aduc un strop din aerul reconfortant al naturii sunt o alegere inspirata pentru amenajarea camerei copilului. Astfel, poti alege abtibilduri cu fluturi, pe care sa le lipsesti pe unul dintre peretii incaperii.



Cu cat autocolantele sunt mai colorate, cu atat copiii vor fi mai incantati de camera lor.



Un alt tip de autocolant pe care il poti folosi pentru amenajarea camerei copilului este cel cu elemente de pe cer. In acest sens, poti lipi nori, soare, stele sau luna, iar prichindelul va avea impresia ca priveste cerul.


2 Autocolant cu roboti sau elemente din spatiu

Copiii pasionati de stiinta vor fi incantati daca vor avea o camera decorata cu elemente din spatiu. Nave spatiale, asteroizi, comete sau stele stralucitoare sunt doar cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru amenajarea camerei micutului.



Nici robotii nu sunt de ignorat. Un perete decorat cu autocolante cu roboti ii va entuziasma pe copii, care sunt fascinati de jucariile-robot si de desenele animate cu astfel de personaje.

3 Autocolant cu animale

Personajele din desenele animate pot fi acum colegii de camera ai copilului tau. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti autocolante cu imaginea lor.



Dinozaurii din T-Rex Express sau indragitul ursulet Yogi sunt doar cativa dintre amicii copiilor in lumea animata. Foloseste autocolante cu animalele pe care prichindelul tau le indrageste cel mai mult si, cu siguranta, va fi incantat de camera lui.

4 Autocolante moderne

Un alt tip de autocolant pe care il poti folosi pentru a amenaja camera copilului este cel cu elemente moderne.



In acest sens, poti opta pentru autocolante care sa surpinda agitatia dintr-un orasel sau unul care sa prezinte cat mai multe baloane colorate.


Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea