Amenajarea casei

#perdele #cuptor cu microunde #gri #robot de bucatarie #covoare #pat cu baldachin

4 stiluri de amenajare in culoarea gri

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu interesant, care sa iti ofere protectie, poti opta pentru culoarea maturitatii: gri. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in cele doua nonculori senzuale: alb si negru.

1 Living elegant

Desi ai putea crede ca griul este o culoare trista, care inspira deznadejde, de fapt aceasta culoare poate fi o buna solutie daca iti doresti o camera eleganta. Pentru living poti incerca sa combini mobilierul gri cu accesorii argintii. In plus, pentru a lumina mai bine incaperea, poti opta pentru o masa de sticla pozitionata in centrul camerei.


2 Dormitor comod

Culoarea gri poate fi folosita si pentru a amenaja dormitorul matrimonial. In acest sens, pentru a lumina camera este recomandat sa imbini griul cu o culoare mai deschisa, cum ar fi crem sau chiar nonculoarea alb. Patul cu baldachin gri va face o buna pereche cu tablourile colorate in nuante de gri de pe pereti.

Pentru a crea un spatiu aerisit, poti opta pentru colorarea peretilor in alb si folosirea unui covor de aceeasi culoare. Astfel, culoarea gri va fi in centrul camerei, fiind punctul de interes.


3 Bucatarie si sala de mese

Folosind culoarea gri poti amenaja bucataria si sala de mese. In bucatarie poti folosi mobilier in nuante de gri, dar si electrocasnice, cum ar fi cuptorul cu microunde sau robotul de bucatarie. Pentru amenajarea spatiului in care vei servi masa poti opta pentru fotolii sau scaune capitonate in culoarea rosu. Astfel, vei da un strop de culoare incaperii si vei transmite mai multa energie.


4 Camera de relaxare

Culoarea gri este potrivita si pentru a crea un spatiu de relaxare in casa ta. In acest sens, poti apela la covoare gri si diferite accesorii, cum ar fi pernele, care sa transmita o stare de relaxare si de bine. In ceea ce priveste mobilierul, poti alege sa combini culoarea gri cu nonculoarea alb.



Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare