Amenajarea casei

#nuanta burgund #draperii #parchet #covor #fete de masa

4 stiluri de amenajare cu pretioasa nuanta burgund

Culorile joaca un rol crucial in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru a crea un aspect nobil si rafinat, aducand mai aproape traditiile autentice din regiunea franceza Beaujolais, poti opta pentru pretioasa nuanta burgund, ce caracterizeaza vinul de Burgundia. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in culoarea vedeta a acestei veri: verdele!

1 Amenajarea bucatariei folosind nuanta burgund

Rosu-violet al vinului de Burgundia se potriveste perfect pentru amenajarea bucatariei intr-un mod care combina stilul clasic cu cel modern. Asadar, poti opta pentru aragaz si hota in nuante burgund. In plus, draperiile sau fetele de masa in aceasta nuanta sunt ideale pentru a oferi un aer nobil si aerisit bucatariei tale.

2 Living decorat in nuanta burgund

Un living sofisticat si elegant, amenajat in nuanta burgund, este ideal pentru a petrece dupa-amiezile alaturi de prieteni. Pentru amenajarea livingului poti alege parchet in nuanta burgund. Si pentru ca aspectul sa fie inedit, poti adauga inca un strop de culoare, folosind perne in nuante rosu-violet. Florile in aceasta nuanta infrumuseteaza atmosfera din camera si ajuta la crearea unui spatiu calduros si relaxant.

3 Intrarea in casa colorata in nuante burgund

Pentru holul de la intrarea in locuinta, poti folosi burgund ca nuanta de fond. Asadar, poti opta pentru un covor pe intreaga suprafata a holului in nuante rosu-violet imbogatit cu tente de albastru. De asemenea, scaunele capitonate cu materiale in aceasta culoare ofera expresivitate incaperii.

4 Dormitor regal in nuante burgund

Pretioasa nuanta burgund o poti folosi si pentru designul dormitorului. In acest sens, poti opta pentru parchet burgund, peste care sa adaugi un covor in aceeasi nuanta. In plus, mobilierul din lemn burgund iti va transforma dormitorul intr-o incapere rafinata si distinsa. Pentru ca imaginea regala sa fie completa, poti opta si pentru tablouri pictate in nuanta burgund, care vor infrumuseta atmosfera din camera.




Sursa foto: onekindesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea