Amenajarea casei

#casa practica #amenajare casa #casa

4 sfaturi pentru o casa practica

Casa ta trebuie transformata intr-un adevarat templu de relaxare, unde iti gasesti de fiecare data linistea si energia pentru noi provocari. Daca vrei sa ii aduci imbunatatiri in ceea ce priveste amenajarea, ai ajuns unde trebuie, pentru ca esti pe care sa afle cateva ponturi usor de pus in practica. Iata mai jos cele mai bune sfaturi pe care le poti aplica, daca vrei sa te bucuri de o casa organizata ca la carte.

Utileaz-o corespunzator

O casa practica inseamna, in primul rand, o locuinta care poate oferi tot confortul de care fiecare membru al familiei are nevoie. Nu subestima importanta tehnologiei si bucura-te de perioada in care traim, care ne aduce de la o zi la alta noi si noi metode de a ne usura existenta.

Daca pornim cu echiparea casei din bucatarie, aici ar trebui sa se regaseasca toata aparatura care ti-ar scuti timp si energie, consumate altfel in proportii mari. Un robot de bucatarie ar face aproape toata treaba pentru tine, cat timp tu il ajuti pe cel mic la teme. Un cuptor cu microunde ar incalzi rapid portiile de mancare pentru gustarile pe fuga, iar un mixer cu bol te-ar scapa de grija framantarii aluatului pentru prajiturile de casa.

In sufragerie te poti folosi pe deplin de utilitatea unui sistem conectat la lumini, pe care sa il poti controla dintr-o telecomanda atunci cand stai prea comod pe canapea sa te ridici sa inchizi lumina cand va incepe serialul preferat. Iar lista poate continua la nesfarsit.

Confortul este cuvantul de baza

Fotoliile in care te afunzi dupa o zi stresanta la serviciu, paturile pufoase pe care le arunci pe canapeaua suficient de spatioasa si pernele decorative pe care adori sa le imprastii prin toata casa sunt doar cateva din lucrurile care ar trebui sa se regaseasca intr-o casa in care confortul este pe primul loc. Comanda covoare moderne de la SomProduct, pentru ca talpile tale sa fie rasfatate la fiecare pas, iar locuinta ta sa fie una cu adevarat cocheta.

Nu uita sa investesti si intr-o saltea ortopedica pentru patul matrimonial, daca vrei sa ai parte de un somn odihnitor, iar diminetile sa nu inceapa cu dureri de oase sau de muschi.

Alege articole simple, cu bun gust

Cand vine vorba de crearea unui spatiu primitor, alege intotdeauna design-urile simple, care iti oglindesc personalitatea, in detrimentul celor incarcate. Culorile pe care le alegi pentru a-ti infrumuseta locuinta ar trebui sa faca parte dintr-o paleta ce nu depaseste patru nuante, daca vrei ca intreg tabloul casei tale sa fie unul echilibrat si elegant in acelasi timp. Mizeaza pe aceeasi culoare de parchet in toata locuinta, iar asta va aduce si unitate imaginii de ansamblu. Te vei simti cu adevarat confortabil cu cat incaperile vor fi mai aerisite, in loc sa fie incarcate de mobilier.

Nu uita de lumina

O casa luminoasa va fi intotdeauna mai primitoare decat una in care semiumbrele si-au gasit locul. Daca nu te poti bucura de o locuinta cu ferestre mari, prin care razele soarelui patrund nestingherite in fiecare camera, foloseste un truc. Alege cat mai multe surse de lumina artificiala pe care sa le imprastii peste tot si pe care sa le aprinzi cand e nevoie. Senzatia pe care ti-o va oferi o banda cu LED-uri calde este inegabila, iar spoturile asezate in punctele cheie ale camerelor iti vor reda confortul vizual dorit.

Tine cont de sfaturile de mai sus, daca vrei sa faci din casa ta locul in care te intorci mereu cu placere, si spune-ne intr-un comentariu care sunt secretele tale in amenajarea perfecta a unei locuinte.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/acasa-apartament-blat-de-bucatarie-bucatarie-2635038/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea