Amenajarea casei

#masuta #mobila #scara #comoda #raft #transformare #somiera

4 moduri prin care poti folosi mobila veche in alt scop

Nu este nevoie sa arunci obiectele de mobilier care s-au invechit! De la o somiera transformata panou pentru mesaje si pana la banala cutie de cafea devenita suport de creioane, multe lucruri de care crezi ca nu mai ai nevoie isi pot gasi o alta utilitate in locuinta ta. Fii creativ si incearca aceste 4 moduri prin care poti folosi mobila veche in alt scop.

1 Masuta tapetata

Daca ai acasa mostre de tapet, le poti aplica pentru a reimprospata diverse obiecte de mobilier. Transforma-ti intr-un mod spectaculos masa din bucatarie si imbrac-o intr-un tapet nuantat, exact asa cum a procedat designerul Will Taylor de la Bright Bazaar. Poti folosi chiar mai multe modele pe care sa le imbini armonios, pentru a fi sigur ca din mainile tale iese o opera de arta potrivita oricarui stil.


2 Somiera pe perete

Nu arunca vechea somiera. Gaseste-i o noua intrebuintare si monteaz-o pe un perete. Donna de la Funky Junk Interiors a curatat rugina de pe aceasta somiera veche, i-a mai adus cateva imbunatatiri si a transformat-o intr-un panou chic pentru mesaje. Cu ajutorul unor simple carlige, ea pastreaza astfel biletelele si facturile la indemana.

3 Scara devenita raft

Batrana scara mostenita de la bunicul se poate transforma intr-un obiect vintage chiar pe peretele din holul tau. Cel putin asta a fost parerea Melissei Michaels de la Inspired Room, care a colorat intr-o nuanta vesela o veche scara si a pozitionat-o pe perete, transformand-o intr-un frumos raft cu rol decorativ.

4 Comoda pentru copii

Daca te-ai saturat de vechea comoda, scorojita la colturi, zgariata si albita de trecerea anilor, poti sa-i gasesti o noua utilitate, pictand-o intr-o culoare vesela cu o vopsea speciala de tip tabla de colorat. Janell Beals de la Isabella & Max Rooms a insuflat viata in aceasta piesa de mobilier cu ajutorul unei culori vii de rosu-roz. Fa-o cadou copiilor, stimuleaza-le imaginatia si lasa-i sa o deseneze cum isi doresc ei. In felul acesta, peretii tai vor fi in deplina siguranta.



Sursa foto:hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea