Amenajarea casei

#dormitor #practic #canapea #pat #canapea modernista

4 modele de canapele pentru un dormitor de vedeta

Dormitorul este o camera importanta a locuintei tale, de aceea trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita si sa il amenajezi pe masura. In timp ce intr-un spatiu mic, optiunile de decor sunt oarecum limitate, altfel stau lucrurile atunci cand ai la dispozitie un dormitor mai mare. Lasa-ti imaginatia sa zburde si imbina elementele decorative cu ajutorul unor canapele moderne, recomandate de designerii internationali.

1 Canapeaua modernista

Picteaza-ti camera in culori deschise, care sa dea senzatia de caldura si sa-ti relaxeze mintea dupa o zi obositoare la birou. La capatul patului poti amplasa o canapea moderna, precum cea din poza de mai jos, care sa confere si mai multa personalitate dormitorului tau.

Nu numai ca are rol estetic, dar iti este de ajutor din punct de vedere practic, atunci cand ai nevoie sa probezi o pereche de pantofi sau sa depozitezi temporar genti sau piese vestimentare.

2 Canapeaua sic

Esti mai curajos sau mai curajoasa de fel? Iesi din tipare si lasa-ti dormitorul sa se transforme intr-un spatiu magic, unde formele neobisnuite prind viata si se imbina armonios unele cu celelalte. Canapeaua eleganta si stilata in acelasi timp va fi practic o extensie a patului superb, iar forma ciudata o va transforma in piesa de rezistenta a camerei tale.

3 Canapeaua minimalista

Daca nu iti plac dormitoarele aglomerate si esti adeptul/a stilului minimalist, incearca acest model sic, care iti va incanta privirea in fiecare zi. Intocmai ca restul pieselor de mobilier din camera, canapeaua minimalista de la capatul patului tau se va incadra perfect cu stilul ales de tine.


4 Canapeaua "opera de arta"

O canapea la capatul patului trebuie sa exprime mai mult decat o continuitate a modelului de lenjerie de pat, a culorilor sau chiar a patului in sine. Las-o sa se exprime singura si sa capteze atentia privirii tale. Ea trebuie sa fie o adevarata opera de arta, care sa dea viata camerei tale si sa schimbe impresia spatiului anost, unde doar sa iti schimbi hainele si in care te odihnesti.




Sursa foto:decoist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare