Amenajarea casei

#rame foto #dulciuri #amenajare casa # accesorii decorative #lumanari bomboane #decoratiuni petrecere

4 modele de accesorii decorative dulci, potrivite pentru amenajarea casei

Amenajarea casei nu trebuie sa fie intotdeauna sobra, poti apela la anumite "artificii" decorative care sa aduca un plus de veselie locuintei tale. O solutie in acest sens este crearea unor decoratiuni dulci. Asadar, poti folosi diferite modele de bomboane pentru a obtine accesorii decorative inedite. Iata cateva dintre cele mai interesante ornamente pentru amenajarea locuintei, realizate cu ajutorul bomboanelor!


1. Lumanari cu bomboane

Pentru serile romantice, cele mai bune accesorii decorative sunt lumanarile, iar pentru a indulci putin atmosfera le poti "imbraca" in bomboane. Fie ca alegi bomboane mici, colorate, fie ca optezi pentru acadele, rezultatul final va fi unul inedit. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti bomboanele pe suprafata lumanarii sau sa le prinzi cu o panglica.




2. Vaze cu bomboane

Cu cat locuinta este mai plina de obiecte vesele, cu atat este mai primitoare. Vazele pentru flori pot fi foarte usor de realizat la tine acasa. Astfel, nu doar ca vei economisi bani, dar vei obtine si un accesoriu decorativ inedit. Prin urmare, alege un borcan vechi si umple-l cu bomboane colorate. Adauga o floare nemuritoare, iar camera ta va arata mult mai vesela si mai imbietoare.


 

3. Rame foto cu bomboane

Pentru a pastra amintirile vii, fotografiile sunt o solutie potrivita. Ramele foto sunt foarte folosite in amenajarea locuintei intrucat personalizeaza incaperea. Pentru ca obiectele de decor sa fie cat mai originale, poti alege sa le imbunatatesti aspectul cu ajutorul bomboanelor. In acest sens, ai nevoie de cat mai multe bomboane colorate pe care sa le lipesti de marginea ramei foto. Astfel, vei pastra amintirile intr-un cadru dulce.




4. Accesorii pentru petreceri

Bomboanele mai pot fi folosite si pentru a crea accesorii frumoase pentru petreceri. Ornamentele realizate din bomboane, pe care sa le agati pe pereti, sau aranjamentele de pe masa sunt doar cateva idei pentru a obtine accesorii originale care sa transforme petrecerea intr-un eveniment inedit.





Sursa foto: tabledecorationideas.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea