Amenajarea casei

#baie #amenajare casa #amenajare baie #decor baie #schimbare decor baie

4 modalitati de a schimba rapid si ieftin decorul unei bai monotone

Vrei sa schimbi decorul baii tale deoarece te-ai plictisit de el sau pur si simplu vrei sa dai un look mai proaspat si mai modern casei tale? Iata cateva metode ieftine si rapide de a face din vechea ta baie una spectaculoasa:


1. Picteaza

Cea mai ieftina si rapida metoda de a schimba decorul baii este zugravirea acesteia. Picteaz-o in nuante cat mai deschise, precum albul traditional si da-i note subtile de culori ce imita natura: verde, albastru pal sau gri deschis. Adauga o banda de vopsea care sa dea impresia unor lambriuri, corelate cu niste dungi late pentru a da un aspect cat mai atemporal.
Pune-ti imaginatia in miscare si joaca-te cu culorile si formele. Nu te teme de ceea ce va iesi, orice greseala poate fi reparata atunci cand vine vorba de pictat.


2. Tapetul

Nu iti fie teama sa folosesti tapetul in baie. Acum exista numerosi adezivi care ajuta la rezistenta acestuia chiar si in medii cu umiditate foarte mare. Poti alege un model de tapet elegant, mai jucaus, cu imprimeuri grafice, sau unul luxos, cu accente dramatice de damasc sau printuri florale indraznete. Astfel, vei crea in baia ta o atmosfera sofisticata, monocromatica.




3. Grupurile sanitare elegante

Daca vrei sa ai un decor foarte sic si de impact in baie, atunci alege o cada centrala si o chiuveta vas, care sa fie in contrast cu nuantele peretilor. Aceste corpuri vor da o nota foarte sic si inedita baii tale. Daca iti pui creativitatea in joc, poti crea lucruri la care nu te-ai gandit niciodata ca le poti realiza.




4. Restilizeaza ferestrele

Pentru a oferi si mai multa intimitate baii tale, atunci principalul element de care trebuie sa te ocupi sunt ferestrele. Da-le o noua dimensiune si textura, imbracandu-le in jaluzele din bambus pentru un design electic sau acopera-le cu niste draperii elegante, in nuante de crem sau nude.

Acestea vor schimba ca prin minune decorul baii tale, care, in cateva minute si cu costuri minime, se va transforma intr-un loc sofisticat si surprinzator.



Sursa foto: dornob.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului