Amenajarea casei

#decoratiuni toamna #decorare casa toamna #amenajare casa #toamna #septembrie

4 lucruri pe care sa le faci in casa in luna septembrie

Toamna si-a facut din nou aparitia in vietile noastre. Odata cu venirea acesteia si casa ta are nevoie de o atentie deosebita. Iata ce trebuie sa faci la inceputul lunii septembrie pentru o casa curata si frumoasa.

1. Curatenie generala

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este o curatenie generala de toamna. Spala geamurile, sterge bine praful pana si in cele mai mici unghere si aspira toata casa foarte bine. La inceputul fiecarui sezon este indicat sa faci o curatenie generala, astfel incat sa ai casa perfect curata. Astfel, nu doar casa ta va arata mai bine ci si tu te vei simti mai bine.

2. Spala paturile si pernele

La inceputul sezonului pregateste paturile si pernele pentru sezonul rece. Acum, cat este inca soare si cald, spala toate paturile pentru a fi curate cand vei avea nevoie de ele. In plus, tot acum este o perioada buna sa speli pernele. Acestea trebuie spalate de doua ori pe an, deoarece in caz contrar risti ca acestea sa adune foarte mult praf, spori de mucegai si acarieni, devenind astfel un pericol pentru sanatatea ta.

3. Schimba decoratiunile

Odata cu venirea toamnei decoratiunile specifice verii nu au ce sa mai caute in casa ta. Strange-le si depoziteaza-le in cutii pana vara viitoare, apoi scoate decoratiunile specifice toamnei.

4. Creeaza noi decoratiuni specifice toamnei

A venit toamna, iar odata cu aceasta temperaturile incep sa scada incet-incet. Frunzle copacilor isi schimba culoarea in nuante de galben, auriu, rosu si chiar maroniu. Adu si tu toamna in casa ta creand decoratiuni specifice acestui sezon.

Poti fie sa decorezi casa cu frunze uscate, in culori vii, fie sa creezi decoratiuni din ghinde si castane.

Citeste si:

6 moduri ingenioase de a-ti decora casa toamna

Decoratiuni de toamna: 5 idei inedite de a folosi frunzele

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului