Amenajarea casei

#decor recipiente goale #borcanele #minivaze #borcane bebelusi

4 idei originale de decor al locuintei cu recipientele goale de mancare

Stii care este secretul "longevitatii" Mamei Natura? Ea respecta cu adevarat principiul "nimic nu se pierde, totul se transforma", pe care ai putea sa il aplici si tu acasa. Un mod simplu de a realiza acest lucru este sa folosesti recipientele goale de mancare pe post de decoratiuni utile si practice pentru locuinta.

Oamenii ingeniosi se bucura de doua mari avantaje: resimt deseori satisfactia de a realiza cu propriile maini lucruri frumoase si cheltuiesc mai putini bani pentru obiecte de decor suprataxate in magazine. Alatura-te lor si invata sa transformi recipientele goale de mancare in decoratiuni originale pentru locuinta ta!

1. Borcanele-suport pentru obiectele de mercerie

Pentru ca sunt mici si dragalase, borcanele de mancare pentru bebelusi pot fi folosite cu succes in realizarea unor decoratiuni sic. O idee interesanta este sa le transformi intr-un suport util de pastrare a obiectelor de mercerie (ace, nasturi etc.), prinzandu-le in varf pernute colorate de care sa atasezi instrumentele pentru cusut.

Sursa foto: likeitshort.com

2. Borcanele magnetice

Borcanele de mici dimensiuni, in forme placute, se pot transforma in recipiente magnetice in care sa pastrezi condimentele si sa le atasezi de frigider, acolo unde iti sunt la indemana. Tot ce trebuie sa faci este sa le speli bine, sa lipesti cate un magnet de capac cu un adeziv special si sa pui pe spatele borcanelor etichete care sa indice continutul recipientelor.




Sursa foto: likeitshort.com

3. Organizatoare pentru obiectele de igiena

Tot recipientele goale de la diverse alimente pot servi ca organizatoare excelente pentru obiectele tale de igiena. Spala-le bine, monteaza-le un suport din metal in jurul gurii, apoi prinde-le de o scandura din lemn frumos colorata. Vei obtine un suport excelent pe care sa il pastrezi in baie, langa chiuveta.




Sursa foto: likeitshort.com

4. Minivaze decorative

Aceleasi borcanele de mici dimensiuni (de la mancarea pentru bebelusi, de pilda) se pot transforma in minivaze decorative exceptionale. Tot ce trebuie sa faci este sa le speli bine si sa le afunzi in vopsea sau sa le pictezi dupa bunul plac, in nuantele preferate. Iata ce rezultat incantator poti obtine:




Sursa foto: likeitshort.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului