Amenajarea casei

#amenajare casa ieftin #amenajare casa #redecorare casa #idei redecorare casa

4 idei istete pentru redecorarea casei cu bani putini

Redecorarea locuintei tinand cont de un anumit buget este o adevarata provocare, motiv pentru care trebuie sa iti pui imaginatia la lucru. Poti gasi cele mai interesante si ieftine solutii pentru decorarea unei camere unde te astepti mai putin, iar rezultatul este, de cele mai multe ori, spectaculos. Iata cateva ponturi care te pot ajuta sa-ti reamenajezi locuinta in mod inedit fara sa cheltuiesti foarte multi bani!


1. Schimba culoarea peretilor

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru a schimba aspectul locuintei tale este sa modifici culoarea peretilor din casa. Asadar, poti alege sa colorezi peretii in nuante deschise, care sa lumineze camerele. Daca tot ti se pare o cheltuiala prea mare, specialistii recomanda sa te axezi pe un singur perete al incaperii. In acest mod, vei aduce un plus de culoare in camera, ceea ce va schimba vizibil aspectul acesteia.


2. Gaseste sisteme de iluminat interesante

O alta metoda care sa te ajute sa schimbi aerul din incapere, fara sa cheltuiesti foarte multi bani, este folosirea accesoriilor. In acest sens, poti alege sa folosesti suporturi inedite pentru becuri, fie realizate chiar de tine, fie cumparate de la targurile de antichitati. Astfel, vei reusi sa schimbi aspectul camerei si chiar vei da un strop de culoare, care va inveseli atmosfera.


3. Ofera un plus de lumina parchetului

Si podeaua are nevoie de atentie atunci cand te hotarasti sa-ti redecorezi casa. Pentru ca un pic de culoare la nivelul podelei poate contribui la crearea unui design impresionant in camera, este indicat sa folosesti covoare. Colorate si de diferite forme, covoarele sunt accesorii care ocupa spatiul gol din incapere, creand o atmosfera prietenoasa si primitoare.


4. Muta obiectele de mobilier

Cea mai ieftina solutie pentru redecorare este sa muti obiectele de mobilier. Orice shimbare este binevenita, astfel ca te poti gandi cum sa schimbi locul mobilierului pentru a modifica aspectul incaperii. Fie ca schimbi obiectele de mobilier dintr-o camera in alta, fie ca le muti locul, dar le pastrezi in aceeasi incapere, important este ca rezultatul final sa fie o incapere cu un look nou.



Sursa foto: great-home-decor.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului