Amenajarea casei

#bucatarie #amenajare bucatarie #decoratiuni bucatarie #bucatarie vara

4 idei indraznete pentru a-ti decora bucataria vara aceasta

Vara este anotimpul in care merita sa faci cateva schimbari in casa ta. Vine concediul, asa ca vei avea suficient timp pentru a te preocupa si de decorul locuintei. Incepe cu bucataria. Iata cateva idei ingenioase care iti poti fi de mare ajutor:

Accent pe coloare

Culorile sunt esentiale pentru buna ta dispozitie, iar atunci cand vine vorba despre bucatarie, ele joaca un rol esential. Acolo este locul in care petrecei cateva ore pregatind mancarea si tot acolo se aduna intreaga familie in jurul mesei. Zugraveste peretii in galben-pai si alege un mobilier verde deschis. Ici-colo, cum ar fi pe grinda de sustinere, poti aplica un strat de lavabil rosu deschis, la care sa asrtezi si gresia.

Mobila vintage are propria-i culoare, iar parfumul de epoca va da un farmec deosebit bucatariei tale. Asa ca tot ce trebuie sa faci este sa dai rapid o fuga pe la magazinele cu mobilier vechi si sa iti alegi cateva piese potrivite.

Sursa foto: countryliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului