Amenajarea casei

#pantofar #amenajarea casei #biblioteca

4 idei geniale de depozitare a lucrurilor pentru apartamentele mici

Spatiul este foarte important mai ales daca locuiesti intr-un apartament micut. Optiunile de depozitare sunt limitate si cu siguranta nu iti doresti sa iti transformi camerele intr-un adevarat labirint sau sa le umpli cu cutii. Exista insa cateva solutii ingenioase de depozitare pentru apartamentele micute. Iata cateva dintre acestea:

1. Pantofarul-biblioteca

Chiar si un hol micut poate fi utilizat in mod eficient daca realizezi un decor inteligent, precum un pantofar-bibiloteca, in care sa iti depozitezi nu doar incaltamintea, ci si imensa bicicleta, careia cu greu ii gasesti un loc bine ascuns in casa.

Aceasta biblioteca este un element de decor pe verticala, capabil sa sustina chiar si greutatea unei biciclete. De asemenea, in partea de jos, acest pantofar ingenios este segmentat, pentru a depozita ordonat incaltamintea sau chiar sa iti pui la indemana cartile preferate.



2. Agrafele gigant in locul banalului cuier

Foloseste-te de spatiile goale de pe pereti si umple-le cu cateva agrafe gigante, pe care sa agati lucrurile marunte, precum umbrele, genti sau alte accesorii, care mereu sunt imprastiate prin casa. Pe langa faptul ca sunt foarte utile, aceste agrafe sunt si elemente de decor surprinzatoare, ce dau un farmec aparte oricarei incaperi.



3. Cuburile colorate

De multe ori, in apartamentele mici nu mai prea ai spatiu sa iti decorezi peretii si cu cateva tablouri sau fotografii. Pentru a da insa putina culoare casei tale, poti opta pentru niste cuburi colorate, care vor schimba rapid atmosfera locuintei tale, dandu-i o nota optimista si vesela, dar care te vor ajuta sa depozitezi si cateva obiecte marunte.



4. Rafturile modulare, piesa-cheie pentru spatiile mici

Daca locuiesti intr-o garsoniera, lucrurile se complica si mai tare cand vine vorba despre spatiile de depozitare. De multe ori, camera de zi devine acceasi cu dormitorul si cu bucataria. Daca folosesti insa niste rafturi modulare, acestea te vor ajuta sa iti compartimentezi eficient locuinta.



Sursa foto: homelife.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului