Amenajarea casei

#amenajare casa #hello kitty #amenajare camera copil #decoratiuni hello kitty #camera compil

4 decoruri Hello Kitty pe care fetita ta le va adora!

Hello Kitty este un fenomen mondial, iar ca mamica de fetita, probabil ca nu ai reusit sa scapi fara sa cumperi macar un obiect care o infatiseaza pe dragalasa pisicuta alba japoneza. Istoria Hello Kitty este veche de cateva decenii, insa adevarata amploare a Kittymaniei a inceput abia acum cativa ani, cand simpaticul personaj a depasit granitele si a cucerit intreaga lume. In prezent, de la jucarii, pana la haine, rechizite, carcase de telefoane, torturi si chiar avioane, totul este inscriptionat cu chipul celebrei Hello Kitty. Daca te gandesti sa-i faci o surpriza fetitei tale, iata cateva decoruri pe care le poti realiza in camera ei.

1. Design simplu Hello Kitty

Principalele detalii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi decorul Hello Kitty sunt culorile si formele. Astfel, in ceea ce priveste paleta cromatica, aceasta trebuie sa aiba ca nuante predominante albul si rozul. Cat despre forme, acestea trebuie sa imite capul pisicutei Hello Kitty, cu urechi mici si ascutite si o fundita in partea dreapta.

Sursa foto: danielshomecenter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea