Amenajarea casei

#culori #casa #amenajare casa #culori casa

4 culori moderne pentru casa ta care te binedispun iarna

Sezonul rece este perioada in care se inregistreaza cele mai multe cazuri de depresie, din pricina zilelor mai scurte si expunerii insuficiente la razele soarelui. Iar cum anotimpul friguros este si cel in care petreci cel mai mult timp in interior, o solutie pentru prevenirea starilor de tristete este sa introduci in decor una din culorile moderne de mai jos.

Inconjoara-te acasa de culori moderne, care sa te binedispuna in fiecare zi a iernii. Ele iti insufla in fiecare zi aerul de pozitivitate de care ai nevoie, cand vremea de afara nu te ajuta. Iata ce variante sa iei in calcul!

1. Verdele

Ce lipseste in peisaj pe timp de iarna? Verdele crud al ierbii si cel intens al coroanei copacilor, care te energizeaza si iti insufla multa pofta de viata. Accentele verzi in designul casei iti insufla prospetime si o senzatie placuta de calm, potrivindu-se in orice incapere.

Camerele cu accente verzi sunt mai "vii" si mai primitoare: verdele in baie iti da senzatia ca esti intr-un veritabil salon spa, iar in living iti da o senzatie placuta de mediu natural si pur. Foloseste culoarea-simbol a vitalitatii si vei zambi in fiecare zi de iarna, de parca ar fi primavara.

2. Oranjul

Foarte populara in cele mai noi tendinte in design interior, nuanta oranj este cu siguranta culoarea care sa-ti alunge gandurile negre in zilele posomorate de iarna. Simbolul tonurilor de oranj sunt fericirea si inovatia.

Oranjul iti "incalzeste" vizual locuinta si o invaluie intr-un aer fascinant de "rasarit de soare". In dormitor, poti folosi un oranj-piersica diafan, pe cand in living sau in bucatarie poti integra cu succes un ton mai aprins.

3. Purpuriul

Ce poate fi mai incantator pentru privire, decat un decor al casei care sa te transpuna instant intr-un spatiu confortabil si exotic? Purpuriul simbolizeaza noblete si creativitate, se imbina perfect cu tonurile neutre si da oricarei incaperi un farmec aparte.

Purpuriul este o culoare care te stimuleaza mental, iti insufla energie si dorinta de a te ridica din pat pentru a gusta cu adevarat viata.

4. Maronul

Iata o alta culoare reprezentativa pentru natura, dar si pentru momentele de relaxare si echilibru. Toate nuantele de maron au un efect calmant asupra psihicului uman si aduc un strop de armonie in caminul tau, cand afara peisajul este gri si inghetat. In plus, te duce cu gandul la ciocolata, scortisoara si bauturi calde, delicii ale iernii care te binedispun instant!

Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare