Amenajarea casei

# coronite casa # creare coronite primavara #coronite primavara #amenajare casa

4 coronite uimitoare care vor aduce primavara in casa ta! Le poti crea chiar tu!

Coronitele de primavara vor aduce culoare si bucurie in orice locuinta. Sunt vesele, colorate si iti vor face zilele petrecute in casa mai placute. In plus, le poti crea chiar tu, pentru a nu cheltui bani multi pe cele din comert. Iata patru modele simple din care sa te inspiri.

Coronita dintr-o roata de lemn si flori

Ai nevoie de o roata din lemn, o strpitoare decorativa, cateva ramurele cu frunze verzi, flori ranunculus de culoare piersicii, sau orice alte flori doresti. Alege insa flori in culori pale, dar calde.

Cu ajutorul unor sarmulite foarte subtiri, dar rezistente, prinde frunzele pe jumatate din roata. Peste acestea, asaza din loc on loc florile de ranunculus. La final, pentru un plus de efect atarna stropitoarea in partea dreata a coronitei, unde nu exista frunze.

Daca nu vrei ca florile si crenzile versi sa se ofileasca, poti folosi unele din plastic. Alege insa unele de calitate, care imia perfect frunzele si florile naturale, pentru a nu obtine un aspect chitchos.

Coronita cu fluturi viu colorati

Ce poate fi mai frumos primavara decat o multime de fluturi viu colorati? Construieste o coronita casa sa inspire primavara in casa ta, folosind fluturi colorati si creeaza cel mai frumos efect.

Ai nevoie doar de un cadru special pentru coronite, din sarma (sau il poti construi chiar tu), de crengute verzi si fluturi colorati. Foloseste frunzele pentru a crea coronita in jurul cadrului. Fixeaza crengutele de cadru cu ajutorul unor sarmulite subtiri si, la final, din loc in loc lipeste cativa fluturasi viu colorati.

Coronita de primavara

Primavara,  pasarile zburda vesele din creanga in creanga, isi construiesc cuiburi si se pregatesc pentru o noua serie de pui. Poti aduce veselie in casa ta profitand de acest lucru. Urmand acelasi principiu ca in cazul coronitei cu fluturi, creaza o coronita cu pasari si cuiburi. Singura diferenta este ca in loc de fluturi vei lipi pe aceasta pasari viu colorate si cuiburi.

Coronita cu lamai

Dava vrei un aer fresh in locuinta ta, il poti obtine cu ajutorul acestei coronite cu lamai. Poti folosi lamai artificiale pentru a nu avea neplacuta surpriza ca acestea sa se strice.

Procedeaza la fel ca in cazul coronitei cu fluturi, dar la final lipeste, din loc in loc, cateva lamai. Pentru un plus de eleganta, poti adauga o panglica care sa aduca si mai multa eleganta coronitei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului