Amenajarea casei

# design casa #case moderne #amenajare casa #design interior #casa

4 case moderne care vei dori sa fie ale tale

Ai in plan construirea unei case? Atunci inspira-te din cateva modele de case moderne, care pe langa design si arhitectura sunt practice si functionale, ideale pentru intreaga familie.

Accent pe priveliste

O casa ai carei proprietari se pot bucura in fiecare zi de privelistea superba din jur, prin ferestrele mari si inalte ale casei, dar si datorita faptului ca la ultimul etaj al cladirii se afla dormitorul principal, care ofera o panorama superba asupra intregului cartier. La toate cele patru etaje ale casei a fost pusa pardoseala din lemn masiv. La nivelul de jos al casei se afla o camera de mari dimensiuni cu semineu si o camera dedica colectiei de vinuri, care are o usa superba din sticla. La urmatorul etaj se afla trei dormitoare, iar la etajul al treilea se afla livingul si bucataria, intr-un spatiu deschis. La ultimul etaj se afla dormitorul principal care are un perete mare de sticla care se deschide spre un balcon. Casa are un acoperis pe care este amenajat un spatiu de relaxare si care ofera o imagine 360 de grade asupra orasului.

Senzatia de spatiu si lumina

Pentru aceasta casa au fost proiectate mai multe scari pentru a crea o casa spatioasa si stilata, intr-un loc destul de mic. Datorita scarilor din stejar alb, conceptul deschis care rezulta face ca spatiul sa para mai mare decat este in realitate. Ferestrele largi lasa o cantitate mare de lumina naturala sa patrunda in interior. Constructia initiala a fost transformata, adaugandu-se atat un garaj, cat si un nou nivel, cel de jos. Chiar daca in intreg decorul, scarile sunt elementul de design care domina, spatiul arata modern si in acelasi timp totul este practic si functional.

Oaza urbana de calm

De la etajul de jos si pana sus, aceasta casa este invelita cu scanduri de cedru, iar o scara mare de otel leaga aria de locuit de deasupra, care are un plan deschis. Utilizarea materialelor organice si a unei culori neutre penru finisaje ajuta la conturarea unui interior care este pur si simplu o oaza de relaxare pentru intreaga familie, facand ca aceasta sa fie locuinta ideala intr-un oras agitat.

O casa moderna pentru familie

Aceasta este o casa care a fost renovata, iar acum a devenit o locuinta moderna si functionala pentru o tanara familie. Casa a fost extinsa pe verticala pentru a fi transformata intr-un spatiu de locuit din care se poate ajunge usor in gradina din spate de la etajul de jos, si de unde se poate admira o superba terasa, din dormitorul principal. Spatiul deschis de la etaj este ideal pentru intreaga familie, iar acest loc este scaldat din plin de lumina naturala. Paleta de culori deschise si luminoase pentru materiale si finisaje contine si cateva culori subtile, cum ar fi nuante de bleu pentru gresia din bucatarie si dulapuri. Intreg design-ul casei, dar si fiecare camera in parte, ofera sentimentul de calm si liniste, pe care cei mai multi il cauta cand ajung acasa, dupa o zi obositoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului