Amenajarea casei

#bigudiuri #electrocasnice #par #ondulator #placa de intins parul #uscator de par #ingrijire

4 aparate pentru ingrijirea parului

Ingrijirea parului acasa se poate realiza in perfecta siguranta si cu rezultate optime, daca folosesti un aparat special pentru par. Poti folosi un ondulator de par, o placa de intins parul sau bigudiuri electrice, pentru a obtine coafura dorita. De asemenea, un uscator de par de calitate, impreuna cu o perie buna pot sa te ajute sa te coafezi la tine acasa.

1 Uscatorul de par
 

Uscatorul de par este un aparat necesar in orice casa. In perioadele friguroase din an, foenul usuca parul in siguranta, prevenind racelile. In plus, uscatorul de par coafeaza parul, prin intindere sau ondulare.

Foenurile moderne sunt uscatoare de par cu ionizare. Ionii negativi reduc deteriorarea parului produsa de caldura, precum si electricitatea statica acumulata in timpul uscarii. Astfel, prin ionizare, uscatorul de par pastreaza hidratarea parului si sporeste stralucirea acestuia.

Cand achizitionezi un uscator de par, este bine sa fii atent la specificatiile tehnice, pentru a alege cel mai potrivit aparat pentru tine. Uscatoarele de par nu sunt aparate costisitoare, dar de obicei se folosesc o perioada lunga, pana sa fie schimbate. Acasa, foenul te ajuta sa-ti usuci parul intr-un mod corect si sa te coafezi singur, ori de cate ori doresti. Afla detalii despre functiile acestuia din articolul Cum sa alegi un uscator de par.
 

2 Ondulatorul de par
 

Ondulatorul de par te ajuta sa-ti creezi propriile bucle fara sa mai fie nevoie sa mergi la coafor. Un astfel de aparat este dotat cu mai multe accesorii, de la perii diferite la clipsuri, astfel incat sa poti crea mai multe coafuri.

Ondulatorul de par are diverse functii care iti sunt de ajutor atunci cand nu dispui de foarte mult timp, cand ai nevoie de o mai mare mobilitate sau in functie de lungimea parului. Afla care sunt criteriile de alegere a unui aparat de ondulat din articolul Cum sa alegi ondulatorul de par.
 

3 Placa de intins parul
 

Placa de intins parul iti permite sa-ti disciplinezi parul infoiat si haotic. O placa de par moderna, de calitate, ofera posibilitatea de a seta temperatura de incalzire, astfel incat nu risti sa-ti arzi firul de par.

Un aparat de intins parul poate fi dotat chiar si cu sistem de hidratare a parului prin aburi sau de un control digital al temperaturii. Este recomandat ca atunci cand achizitionezi o placa de intins parul sa fii atent la caracteristicile acesteia, pentru a alege un produs de calitate, care sa dureze si sa-ti satisfaca nevoile. Afla detalii din articolul Cum sa-ti alegi placa de intins parul.
 

4 Biguriurile electrice
 

Bigudiurile electrice reprezinta o solutie pentru coafarea parului cu ajutorul caldurii. Mai evoluate decat bigudiurile obisnuite, bigudiurile electrice se incalzesc intr-o cutie speciala, conectata la o sursa de curent. Pentru protejarea parului se folosesc invelisuri din ceramica sau teflon.

Seturile moderne de bigudiuri electrice sunt ionizate, astfel incat incarcatura electrostatica a parului este redusa. Daca te gandesti sa achizitionezi un astfel de produs, este bine sa stii ce contine si cum functioneaza. Afla mai multe din articolul Bigudiuri electrice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea