Amenajarea casei

#musetel casa #elefanti casa #prosperitate casa #talismane casa # obiecte noroc in casa

3 obiecte care aduc noroc in casa. Daca vrei prosperitate, trebuie sa le ai

Norocul nu vine singur. Cateodata depinde de deciziile pe care le iei, dar uneori trebuie sa tii cont si de obiectele din jur si de puterea lor. Iata cateva lucruri care pot aduce norocul in casa ta si trebuie sa le ai daca vrei sa cunosti prosperitatea. 

Elefantii

Elefantii sunt aducatori de noroc. Nu trebuie sa te gandesti la bibelourile odioase din trecut. Astazi gasesti pe piata numeroase figurine simpatice sau tablouri cu ilustratii.

Figurinele-elefant aduc noroc, fericire si bani, dacă sunt amplasate in locurile corecte.Statueta unui elefant aflată in apropiere de usa de la intrarea in locuinţă atrage bogăţia si puterea pentru proprietari, iar un elefant in curtea casei protejează de influenţele negative.

Figurinele-elefant din dormitor menţin vie relaţia de iubire in cuplu si o căsnicie solidă, iar o femelă elefant alături de puii săi este benefică pentru relaţia dintre părinţi si copii.

Ceai de musetel

Ceaiul de musetele nu este doar un bun remediu natural pentru numeroase afectiuni. Acesta este considerat in unele culturi un talisman norocos, pentru ca aduce noroc si prosperitate in casa.

Potcoave

In multe culturi se crede ca o potcoava deasupra usii va aduce noroc. Unii cred ca aceasta trebuie indreptata in sus (pentru ca norocul sa nu se scurga), in timp ce altii sunt de parere ca trebuie sa fie indreptata in jos (pentru ca norocul sa „cada” pe cel care trece pe sub ea).

Sursa foto: unsplash.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea