Amenajarea casei

#transport si depozitare #mutantii # mutari mobila #transport mobila

3 motive sa apelezi la o firma de mutat mobila

O mutare reprezinta o schimbare care, oricat de frumoasa ar fi, nu este deloc comoda. Trebuie sa te gandesti bine la cine apelezi, sa gasesti oameni disponibili si o masina suficient de incapatoare pentru transport. Toate aceste batai de cap pot fi date uitarii daca apelezi la o firma specializata in mutari.

 

Rude, prieteni, vecini. Toti sunt implicati atunci cand, dintr-un motiv sau altul, trebuie sa iti schimbi locuinta. Alergi dupa cutii, dupa saci, te straduiesti sa impachetezi obiectele fragile in fel si chip ca sa fii sigur ca ajungi cu ele intacte la destinatie. Si nici asa nu ai siguranta ca ai facut ceea ce trebuie. Numerotezi cutiile dupa cum crezi ca e mai bine, dar propria-ti experienta ti-a aratat ca nu prea nimeresti si tot ajungi sa cauti dupa lucruri rascolind prin toate pachetele.

Asta este realitatea. Nu ne mutam de prea multe ori in viata, motiv pentru care nu consideram ca e necesar sa luam lectii de mutat. La urma urmei, tocmai pentru unii ca si noi exista firme specializate chiar in mutari. Sunt oameni pregatiti anume pentru a transforma mutarea intr-o experienta facila si chiar amuzanta.

Dar de ce sa apelezi la o firma de mutari mobila?

E mai usor

Spuneam ca nu este o misiune usoara schimbarea unei locuinte. Tocmai acesta trebuie sa fie motivul principal care sa te determine sa apelezi la profesionisti. Lasi totul pe mana lor si tu iti vezi de restul de pregatiri. Caci, cu siguranta, noua locuinta trebuie zugravita si mai ai inca lucruri de pus la punct pana la sosirea mobilei si a coletelor.

Angajatii firmei de transport stiu cum sa ambaleze totul asa incat obiectele la care tii atat de mult sa ajunga in stare perfecta la destinatie.

E mai rapid

Si pentru ca vorbim de oameni cu experienta in materie de mutari, impachetatul si transportul se vor face mult mai rapid decat daca ai fi facut-o tu si familia ta. Profesionistii stiu exact de unde sa inceapa si cu ce sa termine. In plus, nici nu pierd vremea coplesiti de amintiri in fata albumelor de fotografii sau a suvenirurilor din vacanta.

E mai sigur

Ambalarea si transportul realizate de o firma de mutari mobila este mult mai sigura. Prin contractul pe care il semnezi, echipa se angajeaza ca niciun accident sau eveniment neplacut sa nu se produca. In plus, materialele folosite pentru impachetarea mobilei sunt diverse si corespunzatoare fiecarui tip de mobilier.

Mutantii SRL este firma care chiar asta face! In cei peste 10 ani de activitate desfasurata in piata de mutari mobila a deservit peste 10.000 de clienti, de la persoane fizice care isi schimbau domiciliul, pana la firme mari, care isi mutau sediile dintr-un loc in altul si chiar dintr-un oras in altul.

Pe langa mutari mobila, societatea mai asigura si servicii de relocari sedii, mutari utilaje si aparatura medicala cu macara speciala, mutari piane si pianine si debarasari locuinte.

In plus, Mutantii SRL detine in Cluj, langa Gilau, un depozit compartimentat, astfel incat poti beneficia de transport si depozitare in conditii optime si la preturi foarte avantajoase, mai exact, 200 de lei pe luna pentru 10 metri patrati inchiriati.

Mutantii.ro ofera servicii de transport mobila Cluj, dar si servicii de mutare oriunde in Europa. Societatea are deja o experienta bogata cu mutari in Anglia, Olanda, Belgia, Elvetia, Germania, Italia, Grecia si Ungaria.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea