Amenajarea casei

# schimbare loc mobilier #mobilier casa #amenajare casa #mobilier

3 motive pentru care trebuie sa schimbi locul mobilierului din casa chiar acum!

Te-ai gandit vreodata ca mutarea mobilierului are multiple beneficii pentru tine? Poate parea banal, insa schimbarea locului mobilierului nu doar ca te ajuta sa faci o curatenie generala ca la carte, insa va da un aer nou casei tale iar tu vei avea o stare de bine. Iata trei motive pentru care trebuie sa schimbi locul mobilierului in casa.

1. Poti face o curatenie generala ca la carte

Cand ai spalat ultima oara podeaua sub sifonier sau sub biblioteca? Aceste corpuri de mobilier inalte si grele sunt rareori date la o parte pentru a curata sub ele. Tocmai de aceea, prin mutarea acestora intr-un al loc al casei vei putea sa cureti si cele mai inaccesibile locuri.

2. Schimbi decorul fara sa dai bani

Daca te-ai plictisit de aspectul casei tale si iti doresti sa o remobilezi, dar nu iti permiti, solutia este mutarea mobilirului. Schimba locul obiectelor de mobilier din casa, dar si pe cel al decoratiunilor, si vei avea impresia ca te afli intr-o casa noua.

3. Ai sansa de a-ti analiza lucrurile pe care le detii

Pentru a muta mobilierul trebuie mai intai sa scoti toate obiectele din acestea. De la haine, la reviste, carti si pana la cosmetice sau alte obiecte pe care le detii, toate vor trece prin mana ta. Astfel, vei reusi sa faci o trecere in revista a lucrurilor tale si sa arunci sau sa donezi orice nu mai folosesti. Este inutil sa tii in casa o gramada de obiecte inutile, cand altcineva s-ar putea bucura de ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea