Amenajarea casei

#pat tapitat #pat #dormitor

3 motive pentru a alege paturi tapitate

De foarte multe ori ne vedem pusi in situatia de a alege, fara a avea insa habar despre optiuni, despre caracteristicile produselor pe care urmeaza sa le achizitionam, sau despre avantajele pe care le ofera. Exact la fel sta situatia si in cazul alegerii unui pat. Cum majoritatea nu au idee despre avantajele pe care le ofera gama de paturi tapitate, am apelat la experti pentru a obtine cateva raspunsuri.

Vizitele prin magazine de mobila fizice si showroom-uri, dar chiar si navigarea pe diverse site-uri, ne pun uneori in dificultate: cum sa alegi modelul de pat potrivit, care sa se asorteze cu restul mobilei, dar care sa ofere in acelasi timp confort, durabilitate si un aspect placut?

Cei care nu au aflat inca de magazinul online arta-mobilei.ro, nu stiu ce au pierdut. Varietatea produselor, disponibilitatea modelelor pentru cele mai exigente gusturi, dar si posibilitatea de realizare la comanda a pieselor de mobilier recomanda acesti specialisti. Sa vedem ce au acestia de spus despre paturile tapitate.

Poti redecora fara prea mari batai de cap

Atunci cand patul trebuie inlocuit, fara ca restul setului de mobilier sa primeasca acelasi tratament, trebuie sa ai in vedere destul de multe lucruri. Noul pat trebuie sa aiba dimensiunile potrivite, dar si o culoare care sa se asorteze cu intregul ambient.

Daca paturile clasice, din lemn, vin in nuante specifice (cires, stejar etc.), un astfel de neajuns poate fi inlaturat instantaneu cu ajutorul unor paturi tapitate. Culorile, materialele si textura sunt potrivite oricaror gusturi, in asa fel incat fiecare proprietar aflat in misiunea de decorare sau redecorare a unui spatiu poate gasi solutiile perfecte.

Confort sporit

Un pat cu cadru metalic sau din lemn este mult mai rece si mai rigid decat un pat tapitat. Acest fapt il sustin atat expertii Arta Mobilei, cat si toti cei care au testat ambele variante. Odata ce se alege un produs dintr-o gama de paturi tapitate, toate miscarile involuntare nu vor mai avea ca rezultat loviri si contact cu o suprafata rigida, ci cu una placuta si moale. Confortul sporit devine astfel garantat, indiferent de situatie.

Un aspect deosebit

Cel de-al treilea motiv pentru care orice proprietar ar trebui sa aleaga paturi tapitate si nu standard, ar fi faptul ca o camera in care este amplasat un astfel de pat capata intotdeauna un aspect deosebit.

Lemnul se poate prezenta la randul sau foarte bine, la fel si alte materiale, insa un dormitor in care troneaza un pat tapitat are un aspect deosebit, un aer de rafinament, eleganta si confort sporit chiar de la prima privire.

Daca aceste trei motive nu sunt suficiente pentru a va convinge de faptul ca paturile tapitate sunt cea mai buna alegere, va invitam sa accesati chiar galeria de produse a celor care ni le-au oferit: arta-mobilei.ro. Website-ul include un portofoliu impresionant de produse de mobilier, colectii, seturi si piese distincte care pot sa multumeasca pana si cele mai exigente gusturi.

 

Indiferent daca ceea ce cauti este un stil clasic, modern, minimalist sau contemporan, alegerea unui pat tapitat reprezinta o optiune ideala. Convinge-te singur vizitand sectiunea paturi tapitate, din cadrul magazinului online arta-mobilei.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea