Amenajarea casei

#masa #amenajare casa #decoratiuni masa #masa living

3 moduri prin care masa din sufragerie poate fi punctul de interes al camerei

Fiecare incapere are nevoie de o piesa de mobilier centrala care sa atraga privirea musafirilor. Pentru sufragerie, o masa aleasa cu atentie si in conformitate cu stilul de design poate schimba total aspectul camerei. Nici accesoriile nu trebuie neglijate. Doar impreuna vor forma un punct de atractie de necombatut in camera. Iti prezentam cateva modele de mese pentru sufragerie care pot fi adevarate surse de inspiratie!


1. Masa cu vaze si sticle

Masa din fier din sufragerie nu are nevoie de fata de masa pentru a atrage atentia. Tot ceea ce ii lipseste pentru a iesi in evidenta este un set de vaze pozitionate in centrul sau intr-un colt al mesei. In jurul mesei poti pune scaune sau chiar o banca colorata. Totul depinde de tipul de design pe care l-ai ales pentru restul incaperii.



Te-ai gandit vreodata ca sticlele goale din camara ar putea deveni accesorii decorative pentru masa din sufragerie? Ei bine, designerii cred ca sticlele pot schimba aspectul unei camere, de aceea sunt folosite pentru ca masa din sufragerie sa nu para "goala" si banala.

Cateva sticle asezate pe o masa din lemn sunt potrivite pentru a schimba decorul incaperii. In sticle poti pune flori sau frunze, iar daca recipientele sunt colorate, efectul va fi cu atat mai intens.


2. Masa cu suporturi de candele

Un alt mijloc de a accesoriza masa din sufragerie este cu ajutorul candelelor. Suporturile colorate pentru candele se vor asorta de minune cu o masa dreptunghiulara din lemn, in jurul careia sa asezi cateva scaune albe simple.


3. Masa cu flori

Niciun alt accesoriu decorativ nu ar putea avea un efect mai suprinzator si mai placut ca florile. O vaza cu flori proaspete asezata pe masa din sufragerie va schimba atat aerul cat si imaginea incaperii.



Crinii, calele si lalelele sunt printre florile pe care le poti folosi pentru decorarea mesei din sufragerie si arata foarte frumos daca le pui intr-un vas mic, de dimensiunea unui acvariu pentru pesti.



De asemenea, poti realiza combinatii de flori, daca acestea sunt din acceasi familie a culorilor. Un aranjament floral monocromatic creeaza senzatia de liniste si ordine in incapere.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea