Amenajarea casei

#cadouri #craciun #sarbatori #ambalaje #ponturi #cum sa impachetezi cadourile

3 modalitati de a face cadourile sa arate impresionant

Planifica din timp cadourile de sarbatori si descopera modalitati unice de a le pune in valoare. Un cadou ambalat frumos denota stil, eleganta si grija pentru cel care il va primi. Cu un ambalaj deosebit, chiar si cel mai simplu dar se transforma in ceva cu totul special.

Iata 3 modalitati de a face cadourile sa arate fabulos:


1 Transforma maruntisurile din casa in decoratiuni inedite

Renunta la fundele traditionale din material textil cu care se leaga cadourile de Craciun. Cauta prin sertare maruntisuri care pot deveni piesa de rezistenta a ambalajului. Foloseste o brosa veche, o moneda gaurita, o floare artificiala, o scoica sau o agrafa pentru a decora cadoul ambalat. Daca vrei sa personalizezi darurile, in locul unor post-it-uri banale, decupeaza si lipeste litere cu numele beneficiarului.

O decoratiune originala si de efect o reprezinta pastele. Alege paste sub forma de fundite, prinde-le cu fire subtiri si fixeaza-le pe una dintre laturile cadoului, in loc sa le lasi in partea superioara. In acest fel, efectul va fi de doua ori mai puternic.


2 Inlocuieste cutiile si hartia de cumparat cu materiale proprii

Pe langa costul cadourilor in sine, trebuie sa platesti pentru ambalaj. Economiseste renuntand la cutiile de cadouri din comert si la colile de hartie pentru cadouri. In locul acestora, gandeste-te ce ai putea folosi de la tine din casa. In ceea ce priveste recipientele, poti recicla cutii de carton de la prosoape sau lenjerii de pat, cutii de la sticle de vin, cosulete din bambus etc.

In ceea ce priveste hartia, inlocuieste-o cu materiale textile de care nu mai ai nevoie. O esarfa diafana pe care nu o mai porti sau o patura veche este perfecta pentru a inveli o cutie de cadouri.


3 Pune imprimanta la lucru pentru cadourile tale

Cauta imagini care stii ca ar fi pe placul persoanei care urmeaza sa primeasca darul tau. Poate fi vorba despre orice: pisici, imagini sexy, mancare, tablouri pastelate, chiar harti geografice. Scoate la imprimanta imaginea color si lipeste-o de hartia de ambalat. Pentru cadourile mici, poti folosi intreaga foaie pe post de hartie de ambalat.



Sursa foto: Homelife.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Top

Cauta-ti perechea