Amenajarea casei

#culori #amenajarea casei #design #craciun #sezon #decor #argintiu #stil design #amenajarea locuintei

3 modalitati de a decora cu argintiu

Argintiul este o culoare eleganta, mereu la moda, perfecta pentru a scoate in evidenta o zona a casei, o piesa importanta de mobilier sau pentru a crea o atmosfera festiva. Descopera 3 modalitati de a folosi argintiul in decorul interior.


1 Alege un design high-tech pentru bucatarie

Argintiul este o culoare folosita in mobilierul futurist, in spatiile amenajate in stil high-tech. Un astfel de spatiu este bucataria construita din dulapuri argintii si instalatii din otel inoxidabil. Suprafetele argintii au un aspect modern, curat, minimalist.


2 Decoreaza masa festiva de sarbatori in argintiu

Argintiul este o culoare stralucitoare, perfecta pentru sarbatori, in special pentru decorul sarbatorilor de iarna. Pentru a reda frumusetea peisajului specific perioadei, decoreaza casa cu obiecte in alb si argintiu. Combinatia de alb-argintiu ajuta la crearea unui efect de luminozitate si spatialitate.

Pentru masa festiva de Craciun sau de Revelion, foloseste un set de vase cu detalii argintii. Aceasta culoare confera un plus de stil. Paharele de cristal sunt elegante si se potrivesc cromatic cu o masa festiva in alb si argintiu. Daca vrei sa obtii un aspect formal si elegant, combina griul cu argintiul si albul. O astfel de combinatie este armonioasa si, in acelasi timp, discreta.


3 Amenajeaza-ti dormitorul in stil glamour

Argintiul este o culoare care simbolizeaza bogatia. De aceea, aceasta culoare este potrivita pentru spatiile in care vrei sa obtii un aspect glamour. Pentru un dormitor stralucitor si luxos, foloseste tapet argintiu, lenjerie sau accesorii in aceasta culoare. Echilibreaza culoarea prin combinatii cu alb, bleumarin, fuchsia sau gri inchis.

In cazul unor pereti argintii, decoreaza camera cu accesorii lila, albastre, roz sau violet. Astfel de accesorii pot fi perdelele, pernele de pe pat, cuvertura sau decoratiunile de pe pereti. Cele mai potrivite materiale in culoarea argintie sunt catifeaua si matasea, care au un efect reflectorizant.



Sursa foto: lushome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea