Amenajarea casei

#hol #amenajari #scari #camera de serviciu #tablouri #fotografii

3 locuri din casa ta, uitate in momentul amenajarii locuintei

Atunci cand iti propui sa iti amenajezi casa, uiti sau nu acorzi o prea mare atentie anumitor zone din locuinta, mai putin importante, la prima vedere, dar care ar putea schimba total aspectul casei tale. Desi pentru unii proprietari ar putea parea o risipa de timp, energie si bani, decorarea unor zone mai putin vizibile din casa pot modifica in bine spatiul din locuinta ta. Iata trei dintre spatiile care sunt, de obicei, neglijate atunci cand vine vorba de amenajarea casei.

1 Amenajarea holului

Holul este unul dintre cele mai importante locuri din orice locuinta. Desi nu petreci foarte mult timp in acest spatiu, este o incapere esentiala care ii ajuta pe oaspeti sa isi formeze o prima impresie. In momentul in care musafirii intra in casa, pot observa care este stilul de amenajare al casei.

De cele mai multe ori insa proprietarii nu acorda o foarte mare atentie decorarii holului. Este indicat sa dai un strop de culoare incaperii, sa pui cateva tablouri pe pereti si cateva elemente de iluminat, pentru ca oaspetii sa se simta confortabil si sa fie bine primiti atunci cand vin in vizita.

2 Amenajarea camerei de serviciu

Desi ai putea fi singura persoana care intra in aceasta camera, nu exista nicun motiv pentru care sa nu amenajezi intr-un mod placut acest spatiu. Poti colora peretii in nuante vii, sa adaugi cosuri din rachita lucrate manual si sa completezi decorul cu cateva flori. Astfel, timpul petrecut in camera de serviciu, pentru a face treburile casnice, ar putea fi mai placut, iar productivitatea ta va creste.

3 Amenajarea scarilor din locuinta

Majoritatea persoanelor evita decorarea scarilor din casele lor din diverse motive, mai mult sau mai putin intemeiate. Cu toate acestea, fotografiile agatate pe pereti sau balustradele ornamentale pot schimba total aspectul casei tale. De asemenea, in momentul amenajarii scarilor, este important sa tii cont si de aspectul util al acestora. Decoratiunile nu trebuie sa incomodeze spatiul si sa il faca stanjenitor.


Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea