Amenajarea casei

#baie #amenajarea casei #ponturi #tendinte design

3 idei pentru o baie cu design extravagant

Baia moderna este un spatiu functional, insa si o incapere care iti ofera confort si relaxare dupa o zi epuizanta de munca. Daca baile obisnuite ti se par neatractive, opteaza pentru un design extravagant, unic, care transforma spatiul baii intr-o oaza de relaxare.

Descopera 3 idei pentru o baie cu un design extravagant, incarcat de originalitate:


1 Baie cu tematica de jungla


Inspira-te din natura pentru amenajarea unei bai cu tematica "jungle". Opteaza pentru parchet de lemn special fabricat pentru montarea in spatii umede. Acest lemn contine uleiuri naturale care impiedica infiltrarea apei. Parchetul de lemn pentru bai este folosit in construirea puntilor de vapoare, se intretine usor si vine intr-o gama variata de culori.

Alege instalatii sanitare albe, fie in forme ascutite, fie rotunjite, pentru un aspect contemporan. Adauga o rogojina pe podea si asaza ghivece cu plante in diverse colturi ale baii, pentru un aspect salbatic.


2 Baie cu design de sticla


Un design extravagant poate fi creat prin folosirea sticlei. Camera aleasa pentru amenajarea baii trebuie sa aiba cat mai multe ferestre, astfel incat sa patrunda multa lumina naturala. O varianta moderna a cabinei de dus este cea cu pereti de sticla simpli, care realizeaza un spatiu geometric si transparent.

Bateriile pot fi alese in nuante si forme inedite, de la arama la auriu. Pentru a face baia si mai nonconformista, in locul unor ferestre obisnuite se poate opta pentru vitralii.


3 Baia cu perete din piatra


Poti obtine un efect vizual remarcabil prin construirea unui perete din piatra in spatele cazii, cu rol decorativ. Peretele asigura un look unic si extravagant prin pietrele sale neregulate.

Cele doua elemente de contrast sunt cada alba si cabina de dus cu pereti de sticla. Aceasta din urma are un aspect fragil si elegant, in opozitie cu duritatea pietrei. O cada de lux, instalata direct pe podeaua de lemn si un candelabru cu un design complex suspendat deasupra ei intregesc acest aspectul unic al baii extravagante.



Sursa foto: mynewsdesk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare