Amenajarea casei

#dormitor in stil romantic #dormitor romantic #amenajare dormitor #amenajare casa #dormitor

3 dormitoare romantice, la care orice femeie viseaza

Visezi la un dormitor romantic, cum numai in filme poti vedea? Ei bine, cu putina vointa, poti amenaja unul chiar la tine acasa, indiferent de spatiul de care dispui. Iata trei idei din care poti sa te inspiri. Care este preferatul tau?

Un dormitor feminin, cu accente de roz pal

Sursa foto: housebeautiful.com

Daca visezi la un dormitor cat mai feminin, care sa-ti reflecte personalitatea, decoreaza-l in nuante deschise: alb, crem, bej si adauga nuante subtile de roz.

Un pat imens, asezat pe mijlocul camerei, este un must. Decoreaza-l cu numeroase perne pufoase, care sa imbie la relaxare. Pentru un plus de romantism, este indicat sa alegi un pat cu baldachin. Perdelele baldachinului vor da un aer romantic intregii incaperi.

Daca spatiul iti perite, pe langa traditionalele noptiere, comode si sifonier, poti aduce in dormitor o canapea sau doua fotolii, in nuante de roz murdar.

Decoratiunile nu trebuie sa lipseasca. Adauga tablouri, oglinzi sau rame cu fotografiile preferate ori cu mesaje motivationale, care sa intregeasca imaginea.

Sursa foto principala: lgilab.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare